BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 14 mei 2008

CATFIGHTS, COCKTAILS EN DE SLAPPE LACH IN RANKING THE STARS ZOMEREDITIE

Het is weer tijd voor hilarische, bizarre en schokkende openbaringen in de speciale Zomereditie van BNN s Ranking the Stars. Deze zomer kruipen er opnieuw tien ladies in de banken bij Paul. Vier afleveringen gaan Catherine Keyl, Chazia Mourali, Heleen van Royen, Lieke van Lexmond, Lucille Werner, Irene van de Laar, Nada van Nie, Patty Brard, Tatjana Simic, en Yolanthe Cabau van Kasbergen de strijd met elkaar aan. Ranking the Stars is vanaf aanstaande vrijdag 16 mei van 20.30 uur tot 21.10 uur bij BNN op 3 te zien. Voel je de temperatuur al stijgen?

Wie van de dames leest er wel eens een boek op vakantie? En wie wordt er het eerst van de camping gestuurd? In de eerste uitzending van BNN's Ranking the Stars Zomereditie krijgen de deelneemsters meteen weer pittige vragen voorgelegd. Het programma wordt gepresenteerd door Paul de Leeuw en is het beste te typeren als een spannende, confronterende en vooral humoristische personalityshow waarin tien vrouwlijke sterren alles over zichzelf vertellen. We maken deze extra zomereditie van Ranking the Stars, omdat het zo ontzettend leuk is om te doen. Ik krijg nu weer tien vrouwen tegenover me en daar zit behoorlijk wat vuurwerk tussen. Ranking the Stars is mijn leukste uitje van het jaar , aldus de presentator.

Elke week krijgen de vrouwen vragen voor hun kiezen over zichzelf en over de andere deelnemende sterren. De dames moeten een lijstje maken van één tot en met tien, waarin ze zichzelf en de anderen rangschikken. Dezelfde vraag is ook al gesteld aan een panel van honderd mannen. Degene die het best in staat is de mening van het panel in te schatten, wint het spel. De tien dames die deelnemen aan de zomereditie worden veelvuldig geportretteerd in de media. Zo ontstaan beeldvorming en imago's. BNN's Ranking the Stars laat zien hoe de dames over zichzelf denken en hoe ze naar elkaar kijken.