Ingezonden persbericht


PERSBERICHT


15 mei 2008

Wie wordt BestGraduate 2008?

Morgen, 16 mei, vindt in de boardroom van de Rembrandt Tower de finale plaats waarbij de tien finalisten van BestGraduates strijden om de begeerde titel van BestGraduate 2008. Naast de titel van BestGraduate ontvangt de winnaar ook een geldprijs van ¤ 10.000.

Op de finaledag eindigt de zoektocht naar het beste toptalent van Nederland. Uit ruim 100 aangemelde studenten zijn 10 finalisten uitgekomen die morgen strijden om de titel van BestGraduate 2008. Vooraf moesten de kandidaten een aantal selectierondes doorlopen. Tijdens de voorrondes kregen de kandidaten de unieke kans om kennis te maken met CEO's van de 10 deelnemende topwerkgevers; Philips, Shell, ING, KLM, Unilever, TNO, Werken bij het Rijk, The Boston Consulting Group, DHV en DSM.

Exclusieve game, exclusieve prijzen

Aan deze exclusieve game kunnen toptalenten meedoen die in 2008 of begin 2009 afstuderen aan een Nederlandse universiteit. BestGraduates wordt georganiseerd in samenwerking met de tien bovengenoemde topwerkgevers. Naast de titel en de geldprijs kunnen de finalisten zeer exclusieve prijzen winnen die beschikbaar zijn gesteld door de deelnemende topwerkgevers, zoals:


* Reis naar de Olympische Spelen 2008 (DSM)


* Een Harvard Summer Course (The Boston Consulting Group)


* Een bezoek aan het tsunami wederopbouwprojesct in Aceh (DHV)


* Een deelname aan een handelsmissie van het ministerie van Buitenlandse Zaken (op het initiatief van het Rijk)


* Deelname aan het ING project 'Chances for children'


* Een 'ticket around the world' (KLM)


* Een 'sustainable Business Initiative Experience' (Philips)


* Met TNO en de Marine op zoek naar onderzeeboten tijdens een sonar-trial


* Een 'Exclusive International Unilever Experience'


* Visit the Home of Ferrari with Shell! Bezoek de productielocaties van de GT en de Formule 1 auto's van Ferrari en Ferrari's eigen testparcours.

BestGraduates bestaat uit twee games: juridische game BestGraduates Law en een corporate game BestGraduates. BestGraduates law heeft afgelopen vrijdag 9 mei plaatsgevonden. Kijk voor meer informatie op www.dekortstewegnaardetop.nl.

/////////////////EINDE PERSBERICHT/////////////////

Over Memory Events

Naast BestGraduate organiseert Memory Events ook De Nationale Carrièrebeurs (het grootste carrière-evenement van Nederland), Het Jobnet Career Event en Carrièrebeurs Overheid. Memory Events maakt deel uit van de Memory Group, opgericht in 1989, en is marktleider in de communicatie met studenten en starters op de arbeidsmarkt. Dit realiseren we met een grote diversiteit aan activiteiten en producten die vallen onder de drie werkmaatschappijen van de Memory Group: Memory Publications, Memory Events en Memory Online.



Ingezonden persbericht