Winkels Boerenbond en Welkoop werken met SoftBrick


GELDERMALSEN, 20080516 -- Vorig jaar heeft Agri Retail voor haar formules Welkoop en Boerenbond gekozen voor de oplossingen van SoftBrick. Het nieuwe urenregistratie- en personeelsplanningsysteem biedt Agri Retail de mogelijkheid om de uren efficiënt te verwerken in een centraal systeem ten behoeve van winkel-, personeel- en salarisadministratie. Daarnaast wordt SoftBrick ingezet als hulpmiddel voor een optimale planning van uren van medewerkers in relatie tot de omzet en loonkosten op vestigingsniveau.

Agri Retail heeft gekozen voor de oplossingen van SoftBrick omdat de applicatie overzichtelijke planschermen bevat en het systeem eenvoudig is in te brengen in de winkels. SoftBrick heeft een oplossing kunnen bieden voor de voornaamste wensen en eisen van Agri Retail, waarbij het overzicht op loonkosten- en urenbudget en de rapportage module een belangrijke rol spelen. Daarnaast heeft Agri Retail goede referentieberichten van SoftBrick klanten mogen ontvangen.


Agri Retail

Agri Retail is de overkoepelende organisatie van Boerenbond en Welkoop. Twee namen voor één winkelformule waarbij Boerenbond opereert onder de rivieren en Welkoop boven de rivieren. De organisatie telt momenteel 121 franchisenemers en 135 eigen winkels, waarbij SoftBrick bij laatstgenoemde haar oplossingen reeds heeft geïmplementeerd. De Boerenbond- en Welkoopwinkels zijn gespecialiseerd in alles wat met het buitenleven te maken heeft. Dit is eveneens herkenbaar in de slogan "Beleef het buitenleven!"


SoftBrick

SoftBrick B.V. ontwikkelt en levert oplossingen op het gebied van Time Resource Management. SoftBrick is met name gespecialiseerd in oplossingen voor personeelsplanning en urenregistratie binnen de retail branche, waarmee de loonkosten binnen een organisatie beheersbaar worden en de marge kan worden vergroot. Met deze geavanceerde oplossingen is SoftBrick niet alleen op nationaal, maar ook op internationaal niveau actief, in o.a. in België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Denemarken en Zwitserland.

Bron: SoftBrick BV
Website: www.softbrick.nl