Ingezonden persbericht

Vrijdag 16 mei: gratis file food tijdens Week van de Filerijder

Eten belangrijk tijdverdrijf in file

Eten staat op nummer drie als belangrijke tijdsbesteding tijdens het file rijden. Dit blijkt uit het Nationale Automobilisten Onderzoek (juli / augustus) 2007 van Eileen. Ook eigen onderzoek van Myleasecar.nl toont aan dat eten een belangrijke bezigheid is in de file. Voor Myleasecar.nl een reden om de filegedupeerden op vrijdag 16 mei a.s. van 16.00 tot 19.00 uur een hart onder de riem te steken met file food. Op fileknelpunten bij Diemen-Noord, Culemborg, Rotterdam en Delft worden gratis spare ribs verstrekt in samenwerking met Spare Rib Express. De actie is een onderdeel van de Week van de Filerijder die wordt gehouden van 15 t/m 22 mei 2008.

De spare ribs worden op de volgende vier locaties aangeboden:

Diemen-Noord: Tankstation Hammerstein, A1 richting Muiden, afrit 1.

Culemborg: Texaco Bisde, A2 richting Den Bosch.

Rotterdam: Texaco Prinsenland, A16 richting Rotterdam, afrit 26.

Delft: Parkeerplaats Drijver, A13 richting Den Haag, afrit 10.

De filegedupeerden hoeven zich geen zorgen te maken over vette vingers of een slechte adem. Voor servetjes en pepermuntjes is gezorgd.

'Klanten in lange files'

Hellen van Hoek, Brand Leader Myleasecar.nl: "Het belang dat er oplossingen komen voor de fileproblematiek is groot. Vooral voor de grootste slachtoffers, de zakelijke rijders. Met de file food actie willen we laten zien dat de filegedupeerden niet vergeten zijn, aldus Van Hoek.

Nationale Week van de Filerijder

De Week van de Filerijder loopt van donderdag 15 tot en met donderdag 22 mei. De officiële aftrap van de actieweek vindt vandaag plaats tijdens het eerste 'Nationaal File Forum', in theater Spant! te Bussum. De Nationale Week van de Filerijder is een initiatief van de Partij van de Filerijder en wordt mede mogelijk gemaakt door Myleasecar.nl, Spare Rib Express, werkdichterbijhuis.nl, KeurCompany (onderdeel van ArboNed), Profile Tyrecenter Utrecht en Eileen.nl.

Myleasecar.nl

Myleasecar.nl is een initiatief van GE Capital Solutions, dochter van General Electric. Myleasecar.nl werd gelanceerd in april 2004 en is dé Nederlandse leasemaatschappij met een volledige 'real time online' service. De online vlootbeheerder onderscheidt zich door prijs, snelheid en gemak. Myleasecar is ook in België actief. Op www.myleasecar.nl treft u meer informatie aan.

GE Capital Solutions is een onderdeel van General Electric (GE), een gediversifieerde onderneming voor technologie, media en financiële dienstverlening die zich tot doel stelt wereldwijd producten en diensten te creëren voor een beter leven en oplossingen te bieden voor belangrijke problemen in de wereld. Van vliegtuigmotoren en stroomgeneratoren tot financiële diensten, medische apparatuur en televisieprogramma's. GE is vertegenwoordigd in meer dan 100 landen en stelt wereldwijd meer dan 300.000 mensen tewerk. GE Capital Solutions is ontstaan uit de integratie van GE Fleet Services, GE Equipment Finance en GE Commercial Distribution Finance.

EINDE BERICHT