85% VAN DE AUTO'S IN NEDERLAND ZIJN OP BASIS VAN TEVEEL KILOMETERS VERZEKERD.

Uit ervaringscijfers is gebleken dat 85 % van de Nederlanders minder rijdt dan 15.000 km per jaar. De meeste verzekeringen zijn gebaseerd op 20.000 km per jaar of het onbeperkte tarief.

PMA speelt hierop in. PMA biedt mensen, die minder dan 15.000 km per jaar rijden, een premie die tot meer dan 50% voordeliger kan zijn dan de huidige premie.

Naast de scherpe premie en uitstekende voorwaarden ontvangen de mensen: a. gratis de Dagjes-uit Gids met kortingsbonnen t.w.v. euro 3.000,00. b. het eerste jaar gratis rechtsbijstand en schadeverzekering inzittenden t.w.v. euro 63,95.

De verzekering is ondergebracht bij een van de grootste verzekeraars van Nederland. Meer informatie op www.kiesautoverzekering.nl

De EK voordeelkrant:
De komende week ontvangen alle huishoudens in Nederland de EK voordeelkrant (oplage 7,2 miljoen). De EK voordeelkrant bevat een groot aantal aanbiedingen. Meer informatie op www.pmavoordelen.nl

WWW.WIJHOUDENVANORANJE.INFO
PMA faciliteert de website www.wijhoudenvanoranje.info
Hier kan men onder andere de winnaar van het EK voorspellen, diverse EK games spelen en meedoen aan de fotowedstrijd. De prijzenpot bedraagt meer dan euro 25.000,00.

Over PMA:
De EK voordeelkrant is een initiatief van PMA, de grootste aanbieder van collectieve verzekeringen en kortingsproducten van Nederland. PMA heeft inmiddels meer dan 450.000 tevreden relaties.
Links: http://www.wijhoudenvanoranje.info/pdf/pdf(underscore)EKvoordeelkrant.pdf