Ingezonden persbericht

Berry de Jong vertrekt als Commercieel Manager bij Allied Telesis

Ondersteuning van partners blijft in handen van The Chain Connection

Utrecht, 16 mei 2008 - Berry de Jong vertrekt per 1 juni a.s. als Commercieel Directeur bij Allied Telesis. Hij wordt Area Manager Nordics and Benelux bij Foundry Networks. Daar wordt hij verantwoordelijk voor het uitbouwen van de Enterprise tak. Bij Allied Telesis was hij onder andere verantwoordelijk voor de uiterst succesvolle introductie van het vernieuwde partnerprogramma.

Berry de Jong was zeven jaar Commercieel Directeur voor Allied Telesis. "Door de succesvolle introductie van het partnerprogramma laat ik een stabiele en gezonde organisatie achter, die met heel veel nieuwe partners kan opereren", zegt Berry de Jong over zijn vertrek.

Veel nieuwe partners

Allied Telesis biedt resellers en partners extra ondersteuning via een uitgekiend marketingprogramma dat door Berry de Jong in samenwerking met The Chain Connection is opgezet. Onderdeel van het programma is de partner portal www.alliedtelesispartner.nl, waar zich binnen één maand meer dan 300 partners op hebben ingeschreven.

Ook de iPod-actie, die onlangs werd gelanceerd, bleek een schot in de roos. Partners kregen bij aanschaf van twee Layer 3 Gigabit Ethernet-switches een iPod cadeau, waardoor de verkoop gigantisch is gestegen. "In een markt waar de prijzen dalen, moeten succesvolle marktetingacties ervoor zorgen dat de omzet op peil blijft", aldus Hennie Jansen van The Chain Connection.

Partnerondersteuning

Ondanks het vertrek van Berry de Jong kunnen partners blijven rekenen op professionele ondersteuning. The Chain Connection blijft verantwoordelijk voor partnerondersteuning. Destijds koos Allied Telesis voor The Chain Connection omdat het Channel Care Programma Allied Telesis de ruimte geeft om zich volledig te focussen op haar top 20 klanten. The Chain Connection zorgt voor de overige wederverkopers en ondersteunt Allied Telesis in het identificeren van potentiële Allied Telesis Partners.

Inmiddels is Kris Priem aangesteld als interim Commercieel Directeur bij Allied Telesis.

Over Allied Telesis

Allied Telesis International maakt deel uit van de Allied Telesis Group (AT), opgericht in 1987. Allied Telesis heeft kantoren over de hele wereld, met meer dan 3000 werknemers en een jaarlijkse wereldwijde omzet van 500 miljoen dollar. Allied Telesis verbindt de IP-wereld op efficiënte wijze door betaalbare en zeer betrouwbare netwerkoplossingen. www.alliedtelesyn.nl