Ingezonden persbericht


Evenement GO!ACTEBIS groot succes!

Nieuwegein, 16 mei 2008 - Actebis heeft op 15 mei jl. een zeer succesvol evenement georganiseerd. Dit evenement heeft plaatsgevonden in Theater & Congrescentrum De Flint te Amersfoort. Actebis bevindt zich in het vijftiende jaar van haar bestaan en wilde dit vieren met haar klanten. Ook bood dit evenement Actebis meteen een uitstekende gelegenheid om haar nieuwe huisstijl te introduceren.

GO!ACTEBIS was een zeer succesvol evenement. Tijdens dit evenement werden entertainment en informatievoorziening op een zeer unieke wijze gecombineerd. Zo gaf ex-profvoetballer Hans van Breukelen een presentatie, waarin hij zijn ervaringen als profvoetballer gelieerd heeft aan zijn visie op ondernemen. Daarnaast heeft er een spetterende modeshow plaatsgevonden, waarin de volgende leveranciers hun producten hebben geshowd: Microsoft, Toshiba, NETGEAR, Fujitsu Siemens, Kaspersky, Cisco/ Linksys, Club3D, Panda, MSI, Conceptronic, BenQ, Epson, Eminent, Samsung, en Poweron. De modeshow werd ondersteund door audiovisuele presentaties, met licht -en geluidseffecten. Tijdens de pauzes vond het driegangendiner plaats, waarbij er de gelegenheid was om te netwerken. Op de stands was er de gehele avond tijd om meer informatie te krijgen over de aanwezige merken en de speciale beursaanbiedingen.

Nieuwe huisstijl
Actebis heeft een nieuwe huisstijl. Dit evenement bood een goede gelegenheid om de nieuwe huisstijl te introduceren. De nieuwe huisstijl van Actebis staat voor groei en optimisme, welke vertegenwoordigd wordt door de kleur groen.

Actebis Computers B.V.
Actebis Computers B.V. is distributeur voor de Nederlandse ICT-, Consumer Electronics- en retailmarkt. Met ongeveer 70 medewerkers bedient Actebis de wederverkopers vanuit de sales- & marketingorganisatie in Nieuwegein en haar magazijn in Utrecht. Sinds 1994 kunnen klanten bij Actebis terecht voor onder andere componenten, complete pc's, netwerk- en retailproducten. Samen met Actebis Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Oostenrijk vormt ze de Actebis Groep.



Ingezonden persbericht