Ingezonden persbericht

Nieuwe cd van Martin Brand bijna klaar
Martin: De liedjes op dit album zijn heel persoonlijk en komen uit het diepst van mijn hart

De nieuwe cd van Martin Brand is bijna klaar. Op dit moment legt Martin, samen met een enthousiaste groep mensen, de laatste hand aan zijn nieuwe album met de titel: Eerlijk gezegd. Kijk op de website van Martin www.martinbrand.nu. Je kunt daar de cd vast reserveren en dan krijg je hem eind juni via de post. En bij voorintekening worden geen verzendkosten in rekening gebracht!

Op de cd staan vijftien nieuwe liedjes die Martin en Jaap het afgelopen jaar hebben geschreven. Vrolijke nummers over de pieken met God, maar ook eerlijke gevoelige luisterliedjes over de dalen die er zijn. De muziek is zeer divers. Klasiek, rock, pop, musical... Maar de nadruk ligt op verhalende liedjes.

Martin: "De liedjes op dit album zijn heel persoonlijk en komen uit het diepst van mijn hart. Ik geloof dat God ons heeft geïnspireerd en dat Hij tot mij, en hopelijk veel anderen, spreekt door deze nummers. Wat is er de afgelopen weken allemaal gebeurd? Nou, deze tijd stond in het teken van mijn nieuwe cd "Eerlijk Gezegd". De hele maand waren er opnames bij Elisa Krijgsman in de studio. Het was een waar genot om lekker in te spelen en in te zingen. De liedjes worden heel mooi en afwisselend. Ik ben Elisa dankbaar voor zijn arrangementen. We nemen wel vijftien nieuwe liedjes op. De nummers hebben heel verschillende thema's. Ik geloof dat God bij ons was tijdens het schrijven, maar ook tijdens de opname was er een heel bijzondere ontspanning en rust. We liggen op schema. Je kunt de cd nu al vast reserveren en eind juni krijg je 'em door de bus.'

Meer informatie: http://www.martinbrand.nu

Namens het team van EdenMuziek

Henk-Jan Oudenampsen

www.gospelgroepen.nl
www.christelijknieuws.nl