Garmin update tijdens perslunch op vrijdag 16 mei in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam

De markt voor persoonlijke navigatiesystemen is volop in beweging. Garmin, marktleider op het gebied van persoonlijke navigatiesystemen, wil u op de hoogte brengen van de stand van zaken en de plannen voor de toekomst. Garmin nodigt u graag uit voor een perslunch op vrijdag 16 mei in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam.

Gastheren zijn Sean Biddlecombe, general manager Garmin Europe en John Arends, directeur Garmin (Nederland). Zij zullen een overzicht geven vanaf de oorsprong van Garmin tot de huidige situatie en wat de toekomst brengt. Te denken valt aan een 'cross over' product dat geschikt is voor navigatie in de auto, op fiets en op het water. Daarnaast komt een aantal nieuwe navigatiesystemen aan bod voor gebruik in de auto, voor outdoor-toepassingen en fitness. En natuurlijk de allernieuwste, tijdens de 3GSM aangekondigde nüvifone(TM).

Wij sturen u zo snel mogelijk een uitnodiging met verdere details over deze perslunch. U kunt ons nu al laten weten of wij op u mogen rekenen. U kunt zich aanmelden bij ons PR bureau MCS op telefoonnummer 023 562 82 08 of via info@monogram.nl.

Garmin
Garmin is wereldwijd marktleider* op het gebied van kwalitatief hoogwaardige navigatieapparatuur voor automotive, maritieme, outdoor en fitness doeleinden. Garmin (Nederland), onderdeel van Sailtron, is exclusief verantwoordelijk voor het importeren en distribueren van de Garmin navigatiesystemen in Nederland, via een uitgebreid netwerk van verkooppunten.