Voedsel en Waren Autoriteit

Terughaalactie partij Peijnenburg ontbijtkoekvarianten

16 mei 2008 - terughaalactie

Koninklijke Peijnenburg neemt een partij Peijnenburg ontbijtkoekvarianten terug om ieder risico uit te sluiten. Peijnenburg heeft geconstateerd dat de betrokken partij mogelijk met kleine metaaldeeltjes is verontreinigd. Koninklijke Peijnenburg adviseert consumenten de betreffende ontbijtkoekvarianten niet te nuttigen.

Het gaat om de onderstaande producten met houdbaarheidsdatum 22-08-08 en 29-08-08. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op de verpakking.
* Gesneden Peijnenburg ontbijtkoek, in de varianten
* Naturel, 200 gram

* Minder suiker, 350 gram

* Volkoren, 200 gram

* Parelkandij, 220 gram

* Gember, 220 gram

* Kapitein Koek in de drie smaken rozijnen, melkchocolade, vanille
* Happers naturel

* Peijnenburg dubbel Op Melk

Bovenstaande producten met een andere houdbaarheidsdatum voldoen wel aan de kwaliteitscriteria. Dit geldt ook voor alle andere varianten ontbijtkoek van Koninklijke Peijnenburg.

Koninklijke Peijnenburg adviseert consumenten uit voorzorg geen enkel risico te nemen en de ontbijtkoekvariant met de betreffende houdbaarheidsdatum en gewicht weg te gooien. De streepjescode van de verpakking kan worden uitgeknipt en ongefrankeerd onder vermelding van naam, adres, postcode en woonplaats en bank- of gironummer worden gestuurd naar:

Koninklijke Peijnenburg
Antwoordnummer 19
5660 VB GELDROP

Het aankoopbedrag wordt zo spoedig mogelijk overgemaakt.

Heeft u vragen omdat u ontbijtkoek uit de betrokken partijen heeft genuttigd, dan kunt u gratis bellen naar het informatienummer: 0800-099 11 50. Dit nummer is op werkdagen en in het weekend bereikbaar van 8.00-20.00 uur.

Koninklijke Peijnenburg biedt haar excuses aan voor ieder mogelijk ongemak.

Meer informatie: advertentie Peijnenburg