Landschap Noord-Holland


Persbericht

Castricum, 16 mei 2008

De natuur in met Landschap Noord-Holland

Nieuwe brochure Excursieaanbod 2008

Tapuiten kijken in de Helderse Duinen, cultuurhistorische elementen ontdekken in Leyduin, varen tussen zeldzame weidevogels in het Ilperveld en de Eilandspolder, vogels kijken in Nollenland bij Abbestede, duizenden trekvogels zien op de schorren van Balgzand of kijken naar een vangdemonstratie in de Eendenkooi 't Zand. Het kan allemaal in de natuurgebieden van Landschap Noord-Holland. Het gehele excursieaanbod staat voor het eerst in een handige folder, die gratis is aan te vragen.

Vrijwilligers en medewerkers van Landschap Noord-Holland nodigen u van hart uit deel te nemen aan de excursies. Ze zijn er voor u! En er zijn heel veel mogelijkheden: fietsexcursies, wandelexcursies, vaarexcursies, open dagen en vogelkijkdagen. Wij ontvangen u met plezier en vertellen u heel graag over alle bijzonderheden die er te zien, te ruiken of te horen zijn. In de folder Excursieaanbod 2008 die Landschap Noord-Holland voor het eerst uitgeeft staan alle excursies overzichtelijk gerangschikt op regio, datum en soort activiteit. In de brochure vindt u alle informatie over hoe u kunt reserveren.

Indien u geĂŻnteresseerd bent sturen wij u deze brochure graag toe. Geef ons dan per mail uw naam, adres, postcode, en woonplaats toe. Als dat niet mogelijk is kunt u ook bellen met de InformatieWinkel, tel. 0251-362762. Tot slot kunt de brochure ook downloaden via de homepage van onze website: www.landschapnoordholland.nl.


Noot voor de redactie/