Ingezonden persbericht


Persinformatie: Vastgoed Fundament Fonds heeft nieuwe huurders in winkelcentrum Zuidplein te Rotterdam

PERSINFORMATIE

Vastgoed Fundament Fonds heeft nieuwe huurders in winkelcentrum Zuidplein te Rotterdam

Amsterdam - mei 2008 - Het Vastgoed Fundament Fonds, eigenaar van één van de grotere winkelpanden in winkelcentrum Zuidplein te Rotterdam, heeft haar pand verhuurd aan twee bedrijven. Sport City huurt circa 1600 m2 voor een periode van 10 jaar, met een optie voor nog 5 jaar. De resterende 685m2 is verhuurd aan Takko Nederland BV, een Duitse modeketen. De huurovereenkomst is gesloten voor een periode van 5 jaar, met een optie van nog 5 jaar. De totale huurprijs is Euro 435.000 per jaar. De transactie is begeleid door Kroese & Paternotte uit Amsterdam.

Sport City, een Health and Fitnessclub opgericht in 1995, is met name actief in de randstad. Takko-Nederland BV is één van de grootste fashion discounters in Duitsland. In Nederland zijn er reeds 40 filialen.

Het Vastgoed Fundament Fonds bestaat bijna 5 jaar. De aandelen van het Vastgoed Fundament Fonds zijn dagelijks verhandelbaar en de voor uitkering beschikbare winst wordt elk kwartaal in de vorm van dividend aan de beleggers uitgekeerd. Het Vastgoed Fundament Fonds wordt beheerd door Annexum, een toonaangevende specialist in vastgoedbeleggingen voor de particuliere en institutionele markt.



Ingezonden persbericht