Ingezonden persbericht


----------

Dinsdag 29 april, 2008

EX-LIFE OF AGONY ZANGER KEITH CAPUTO IN WATERFRONT

Keith Caputo (USA) + Ricky Warwick (USA) + Signe Tollefsen + Heist + Reinder Oldenburger

Bij velen zal Keith Caputo bekend zijn als zanger van de hardcore metalband Life of Agony. Na drie succesvolle albums verlaat de Amerikaan de band in 1999. De lange haren zijn afgeknipt, de brulboei is uitgezet en Keith heeft de akoestische gitaar ter hand genomen. Zijn levensverhaal is toe aan een nieuw hoofdstuk.

In 2000 brengt Keith Caputo zijn eerste solo-album uit, genaamd "Died Laughing". Hij presenteert zich solo vooral als singer-songwriter met een indringende stem. Wat blijft zijn de diepzinnige teksten, zoals hij die ook schreef voor Life of Agony.

Keith was onlangs te horen op de hit "What Have You Done" van Within Temptation, waar hij samen met zangeres Sharon den Adel een duet zingt. Zijn nieuwe album "A Fondness For Hometown Scars" laat het verfijnde vakwerk van het schrijven van zijn intens persoonlijke songs zien, samen met de bitterzoete melodieën en de kwellende liedjes. Van klassieke rock en Coldplay-achtige popnummers tot wat ruigere rock 'n' roll werk.

Ricky Warwick is bekend geworden als gitarist in New Model Army en als frontman van The Almighty. Inmiddels toert ook deze van origine Noord-Ier als singer-songwriter alleen over de wereld en heeft hij een tweetal albums gemaakt.

Signe Tollefsen heeft met haar Amerikaanse vader haar roots niet alleen in Nederland liggen. Deze singersongwriter uit Amsterdam maakt folk die klinkt als bloemen, herfst, sandalen en wol. De melancholische nummers van Signe Tollefsen nemen je bij de oren en laten je niet gaan.

Bij Heist vliegen de slepende killer riffs met enorme trefzekerheid om je oren, catchy refreinen maken dat je alleen maar meer wilt. Tomeloze energie en liedjes met kop en staart maken van Heist een band die je bijblijft.

Datum: vrijdag 16 mei 2008
Deur open: 19.30
Toegang: ¤ 15,- (+ ¤ 1,- servicekosten)
Locatie: WaterFront / grote zaal
Meer info: www.waterfront.nl / www.keithcaputo.com / www.rickywarwick.com / www.signetollefsen.com / www.heistband.com Tickets: Velvet Rotterdam, Plato Rotterdam, Sounds Rotterdam, WaterFront Kleine Zaal, www.waterfront.nl en www.easyticket.nl

SUPERSNAAR - rocky rocknight!

Na afloop van het concert van Keith Caputo kunnen alle dansende rockers doorgaan op de plaatjes van Supersnaar DJ Okkie. Tijdens deze rocky rocknight spant hij de snaar flink strak om deze vervolgens los te laten in een veelheid aan rock-zinderend-drumtastisch-basvibrerend dansvloergeweld, resulterend in een rocky rocknight voor rockende dansers en dansende rockers!

Datum: vrijdag 16 mei 2008
Aanvang: 23.00
Toegang: ¤ 5,-
Locatie: WaterFront / grote zaal
Meer info: www.waterfront.nl Tickets: Velvet Rotterdam, Plato Rotterdam, Sounds Rotterdam, WaterFront Kleine Zaal, www.waterfront.nl en www.easyticket.nl

----------