Theater de Uitstek


Persbericht

Theater de Uitstek
2 mei 2008

Schudden
Vrijdag 16 mei 2008, 20.15 uur
E 15,-
Cabaret

Een unieke gelegenheid voor de liefhebbers van Schudden, maar ook voor diegenen die ze nog nooit hebben gezien!

Emiel de Jong en Noël van Santen hebben hun programma's onder de loep genomen en de beste scènes samengevoegd tot 40 minuten. Zie het als hun greatest hits maar dan zonder liedjes. Altijd al parende kikkers van dichtbij willen zien?

Waarom waren Neerlands beste bobsleeërs niet in Turijn?

Zin om met medeweten van je partner te genieten van een peepshow? Grijp dan nu je kans en reserveer voor Schudden!
Over Schudden:

Schudden bestaat uit Emiel de Jong (1973) en Noël van Santen (1973). Hun eerste kennismaking vond plaats op de middelbare school, waar ze samen op de toneelclub zaten. Na de middelbare school scheidden hun wegen, maar niet voor lang. Emiel werd namelijk gevraagd een act te bedenken voor de opening van een theatertje in Zaltbommel. Hij wilde wel, maar niet alleen. Dus via de ouders van Noël kwam hij aan diens telefoonnummer om hem schoorvoetend te vragen of hij die bewuste dag vrij zou zijn. Met een act van 10 minuutjes openden zij overdonderend het theatertje; van het theatertje is verder nooit meer iets vernomen, maar Schudden (voor Gebruik) was geboren. Laatste voorstelling van Theater de Uitstek:

Deze voorstelling zal de laatste voorstelling van Theater de Uitstek zijn. Geen reden om feest te vieren zou u zeggen. Dat klopt, maar we doen het wèl! Niet om de sluiting van ons theater te vieren maar om afscheid te nemen van een mooie tijd, op een manier die bij ons past. Alle bezoekers van deze voorstelling, ongeacht of zij voor de eerste keer het theater bezoeken, zijn van harte welkom om ook na de voorstelling nog te blijven onder het genot van een hapje en een drankje. Onze 'Stamgasten' hebben een streepje voor. Zij mogen voor de prijs van één, met twee personen de voorstelling bezoeken. Beide personen moeten dan wel Stamgast zijn. Neemt u als Stamgast iemand mee dan kost de voorstelling u E 22,50

Meer informatie bij Theater de Uitstek, Arpa Telimi, tel: 078-6194508 of publiciteit@uitstek.nl

Theater de Uitstek
Norderstedtplein 10
3332 GK Zwijndrecht
078 - 619 43 33
www.uitstek.nl


---- --