Ingezonden persbericht


DE GRAAFSCHAP SPEELT OPENINGSWEDSTRIJD VAN TERBORG TOERNOOI

Jong De Graafschap speelt vrijdag 16 mei om 16.00 uur de openingswedstrijd van het Terborg Toernooi. Tegenstander is het Streekteam Oude IJsselstreek.

Doordat het eerste elftal van De Graafschap nog verwikkeld is in de play-offs om behoud van het eredivisieschap, zal Jong De Graafschap, onder leiding van oud-voetballer Darije Kalezic, de openingswedstrijd van het Terborg Toernooi spelen. Jong De Graafschap kan maandag 12 mei in de uitwedstrijd tegen FC Zwolle kampioen worden van de eerste divisie A en daarmee dus promoveren naar de Eredivisie. Het tam zal worden aangevuld met spelers van het eerste elftal.

Voor het Streekteam Oude IJsselstreek zijn de volgende spelers geselecteerd:

Luuk te Boekhorst (Go Ahead Eagles), Jory ten Brinke (FC Lienden) , Daan Driever, Ron Prinsen en Alan Hermsen (allen SDOUC), Mike Klinkhamer (Ulftse Boys), Giel Driever (Etten), Kelvin Meijer, Geert Romer en Tom Siderdinck (Gendringen), Marco Olthuis, Ischa Krossen en Jael Krossen (Silvolde), Cas Bekken en Mike Kraaienbrink (Terborg), Bjorn Heezen, Erik Koolenbrander en Luke van Niekerk (Varsseveld).

Het team wordt gecoacht door Bert Spekking en Tonnie Berendsen.

PUPILLENVOETBAL OP TERBORGTOERNOOI

Tijdens het Terborg Toernooi wordt er ook een pupillentoernooi gehouden voor topvoetballers in spé uit de gemeente Oude IJsselstreek. Vrijdag 16 mei strijden acht teams in onderlinge duels om de hoogste eer. De deelnemende ploegen aan het Pupillentoernooi zijn: vv Terborg, vv Etten, sc Silvolde, sc Varsseveld, Ulftse Boys, SDOUC, vv Gendringen en GWVV. De wedstrijden beginnen om 16.30 uur en zullen tot 18.30 uur duren.

OPTREDEN BACKEDGE SOULTRAIN

Op vrijdag 16 mei, na afloop van de laatste poulewedstrijd, volgt er een spetterend optreden van de 'Backedge Soultrain'. Dit is 'muziek voor de echte liefhebber'. De band was dé ontdekking van Huntenpop 2007 en belooft er een spectaculair optreden van te maken tijdens het Terborg Toernooi. Zie ook de website: www.thesoultrain.nl

-----------------------------------------E I N D E P E R S B E R I C H T---------------------------

Voor meer informatie omtrent bovenstaand persbericht kunt u contact opnemen met: Vidal Horjus
Manager PR en Communicatie Terborg Toernooi
Tel: (06) 50 28 43 00