Partij van de Arbeid

Expeditie Noord

Datum: Vrijdag 16 Mei '08
Tijd: 15.00 uur
Locatie: Amsterdam-Noord
Info: Mirjam Boers
Tel: 020 552 3481

Expeditie Noord is een project van de PvdA Gemeenteraadsfractie in samenwerking met de PvdA fractie in Noord. Door zoveel mogelijk persoonlijke gesprekken op één dag te voeren (ongeveer 40) hopen we in één keer een duidelijk en vooral ook persoonlijk beeld van Noord te kunnen vormen.

De beste manier om dit te bereiken is natuurlijk door de mensen zelf uitgebreid te laten vertellen welke zaken zij in Noord als positief ervaren en tegen welke problemen zij aanlopen.

De uitkomsten van deze expeditie zijn, zoals gezegd, persoonlijk en uniek. Ook voor u. Door mensen persoonlijk te benaderen en de mogelijkheid tot doorvragen, hopen wij een gedetailleerder beeld te krijgen van dit stadsdeel dan in eerdere onderzoeken is bereikt.

Wij denken dat de uitkomsten van de expeditie ook voor u zeer interessant kunnen zijn. Wij willen u daarom graag uitnodigen voor de presentatie van expeditie Noord om te luisteren en mee te praten over de resultaten.

Deelnemers aan de interviews gaan onder leiding van debatleider Niesco Dubbelboer in debat met o.a.staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Ahmed Aboutaleb, Rob Post (Stadsdeelvoorzitter Noord), Chris de Wild Propitius (Dagelijks Bestuur Noord). Ook uw deelname aan dit debat is van groot belang.

We sluiten deze bijzondere en hopelijk zeer leerzame dag af met een borrel.

Debat: 15.00- 17.00 uur
Vanaf 17.00 uur borrel
Waar:Buiksloterkerk,
Buiksloterkerkpad 10
1034 VZ Amsterdam
www.buiksloterkerk.nl

Tot vrijdag 16 mei!