Politie Zeeland


---


O-966-2008 Eenzijdig ongeval onder invloed, Goes
In de nacht van donderdag op vrijdag rond 01.00 uur vond er op de Albert Joachimikade in Goes een eenzijdig ongeval plaats.
Een 19-jarige automobilist uit Kapelle reed over de Albert Joachimikade komende uit de richting van de Grote Kade. Toen hij, volgens eigen zeggen, een andere radiozender opzocht botste hij tegen een lantaarnpaal. De man bleef ongedeerd; zijn auto raakte totaal vernield. Uit ademanalyse bleek dat hij ruim 3 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

O-967-2008 Getuigenoproep, Oud-Vossemeer
Politie Zeeland is op zoek naar personen die informatie kunnen verstrekken over diefstallen van auto-emblemen in Oud-Vossemeer.
Vanaf het Pinsterweekend werden door heel Oud-Vossemeer emblemen van auto's gestolen. Momenteel zijn er bij de politie zo'n 30 aangiftes binnengekomen.
Mensen die van deze diefstallen getuige zijn geweest of die eventueel andere informatie kunnen verstrekken, worden verzocht contact op te nemen met het politiebureau in Tholen of te bellen naar 0900-8844.

O-968-2008 Aanrijding in Yerseke
Op de Molendijk in Yerseke vond vrijdag om 07.00 uur een aanrijding plaats.
Een 21-jarige automobiliste uit Yerseke kwam, doordat zij aan het inhalen was, frontaal in botsing met een bestelauto die uit tegenovergestelde richting kwam. In deze auto zaten twee mannen van 26 en 37 jaar, eveneens uit Yerseke. De vrouw liep letsel op aan haar been, ooglid en mond. Beide mannen liepen diverse kneuzingen op. Ze zijn alledrie voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De personenauto en de bestelauto raakten beschadigd.
Door dit ongeval moest een automobilist uit Schoten (B) afremmen. Een achter hem rijdende 18-jarige man uit de gemeente Reimerswaal kon niet tijdig stoppen en er ontstond een aanrijding waarbij beide auto's beschadigd raakten.
(

Politie Zeeland