Uitnodiging perslunch Garmin update
Vrijdag 16 mei in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam
10:30-13:30

De markt voor persoonlijke navigatiesystemen is volop in beweging. Garmin, specialist op het gebied van persoonlijke navigatiesystemen, wil u op de hoogte brengen van de stand van zaken en de plannen voor de toekomst. Wij nodigen u graag uit voor een perslunch op vrijdag 16 mei in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam.

Gastheren zijn Sean Biddlecombe, general manager Garmin Europe en John Arends, directeur Garmin (Nederland). Zij zullen een overzicht geven vanaf de oorsprong van Garmin tot de huidige situatie en wat de toekomst brengt. Daarnaast komt een aantal nieuwe navigatiesystemen aan bod voor gebruik in de auto, voor outdoor-toepassingen en fitness. En natuurlijk de allernieuwste, tijdens de 3GSM aangekondigde nüvifone.

Het programma ziet er als volgt uit:
10.30 uur Ontvangst
11.00 uur Start programma
· Officieel welkom door Sean Biddlecombe en John Arends
· Presentatie Sean Biddlecombe over Garmin, het verleden, heden en toekomst
· Presentatie Garmin (Nederland) over locale activiteiten
12.00 uur Lunch inclusief demo's van de nieuwste Garmin-producten en gelegenheid voor gesprekken met Sean Biddlecombe en John Arends
13.30 uur Einde

Graag horen wij van u of wij op u mogen rekenen. U kunt zich aanmelden bij ons PR bureau MCS op telefoonnummer 023-562 82 08 of via info@monogram.nl.

Indien u zich al heeft aangemeld, ontvangt u in de loop van volgende week een bevestiging met routebeschrijving.

Met vriendelijke groet,
John Arends
Directeur Garmin (Nederland)