Feestelijke oplevering Hof van Larshem te Leersum - buurtbarbecue

14/05/2008 16:06

Stichting Vestia Groep

Vrijdag 16 mei 2008 viert Vestia Midden-Nederland samen met de nieuwe bewoners van het "Hof van Larshem" te Leersum de officiële oplevering van het nieuwbouwproject. Het project kenmerkt zich door de kleinschalige opzet en de grote variatie. Het project omvat 54 nieuwbouwwoningen, waarvan 18 huur- en 36 koopwoningen, en 2 bouwkavels.

De nieuwe bewoners zijn huurders van Vestia Midden-Nederland en bewoners van de koopwoningen in dit project. Voor hen is een buurtbarbecue georganiseerd om nader kennis te maken en om de officiële oplevering van het project te vieren.

Deze barbecue vindt plaats op de parkeerplaats "de Hommel", vlakbij het project Hof van Larshem van 17.00 tot 21.00 uur. Naast de nieuwe bewoners zijn ook betrokken partijen uitgenodigd, zoals o.a. aannemer Ter Steege Bouw Rijssen en de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Over Vestia Midden-Nederland

Vestia Midden-Nederland is één van de 13 Vestia-corporaties. Vestia biedt woonservice aan de bewoners van zo'n kleine 72.000 woningen in Haaglanden, Rotterdam en in diverse plaatsen in het midden van het land. Vernieuwing van wijken en samenwerking met de zorgsector zijn twee voorbeelden van hoe het bedrijf haar maatschappelijke taak vervult. Vestia werkt volgens het concern-model. De 13 corporaties en de 4 vakbedrijven vormen de pijlers van het concern, waar in totaal 900 mensen werken. Voor meer informatie over de activiteiten van Vestia kunt u kijken op www.vestia.nl.

(http://www.vestia.nl)