TROS

Hilversum, 13-05-2008

Afdeling Marketing & Communicatie



Radio

TROS MUZIEKCAFÉ

Uitzending zaterdag 17 mei

Radio 2 - 16.00 uur


GABRIEL RIOS EN CAROLA SMIT TE GAST

BIJ TROS MUZIEKCAFÉ


Op zaterdag 17 mei ontvangt Daniël Dekker in TROS MUZIEKCAFÉ:


Gabriel Rios is vooral bekend van de hit 'Broad daylight': het liedje dat de zon liet schijnen in de Appelsientje reclame. De Puerto Ricaanse muzikant werd op zijn zeventiende door zijn vriendin meegenomen naar Gent. Zijn nieuwste album heet Angelhead en klinkt iets serieuzer dan zijn grootste hit.


Carola Smit was maar liefst 23 jaar zangeres van BZN. Na het uiteenvallen van de succesvolle band startte Carola haar eigen solocarrière. Op haar nieuwe cd staan dertien liedjes, waarvan de meeste geschreven zijn door Dick Plat: de oud toetsenist van BZN. In TROS MUZIEKCAFÉ een optreden.


Melou is opgericht in Guatemala en heeft zich verder ontwikkeld in Boston, New York, Amsterdam, Zwitserland en Barcelona. In ieder land waar de groep neerstreek, vonden ze nieuwe inspiratie. Inmiddels woont de groep in Utrecht, al zijn ze meer in het vliegtuig dan op de fiets in eigen stad te vinden. Zaterdag komen ze naar Amsterdam



Bouke staat deze zomer op talloze festivals in Nederland. Muziek is zijn leven, de jonge zanger werd ontdekt in de kleedkamer van zijn voetbalverenging en slechts een aantal maanden later nam hij zijn eerste kerstsingle op. Deze maand komt zijn tweede album uit.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur op Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl