Gemeente Zoetermeer

Creatieve Wijkestafettes, doet u mee?

Zoetermeer, 26 maart 2008 - U bent creatief en doet u aan kunst met een kleine k? én u laat graag uw stadsgenoten meedelen in uw creativiteit. Herkent u zich in deze bovenstaande zin? Meldt u zich dan snel aan bij de wijkpost van uw wijk. Vanaf zaterdag 17 mei tot en met zaterdag 14 juni 2008 staat Zoetermeer in het teken van de wijkestafettes. De festiviteiten vinden plaats in het kader van Zoetermeer 1000 jaar. De wijkestafette wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële bijdrage van de woningbouwcorporaties De Goede Woning, Vestia en Vidomes.

Voor en door bewoners

De wijkestafette is vooral bedoeld voor de wijkinwoners, daarom roepen de wijkmanagers hun wijkinwoners op een kunstzinnig steentje bij te dragen in de vorm van een activiteit. U kunt daarbij denken aan muziek, zang, acrobatiek, schilderen, bloemschikken enzovoort.

Per wijk wordt op de genoemde zaterdagen ook door de wijkteams meegewerkt aan de in- en aanvulling van de estafettedag. Op dit moment wordt er hard gewerkt om per wijk een verrassend programma neer te zetten waarin de wijkbewoners interactief mee kunnen doen. Wij begroeten u graag op een van de wijkestafettes. De definitieve programmering vindt u vanaf april aanstaande in de huis aan huisbladen en op de Stadspagina van het Streekblad.

Waar en wanneer?

Noordhove 17 mei, Rokkeveen 17 mei, Meerzicht 24 mei, Buytenwegh 31 mei, De Leyens 31 mei, Centrum 7 juni, Vijverhoek 7 juni, Palenstein 7 juni, Oosterheem 14 juni.