Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Zuid opent de deuren


17 mei tussen 11.00 - 14.00 uur staan in Charlois, Feijenoord en IJsselmonde honderden te koop staande huizen open voor bezichtiging.

Op zaterdag 17 mei staan tussen 11.00 en 14.00 uur in de deelgemeenten Charlois, Feijenoord en IJsselmonde honderden te koop staande huizen open voor bezichtiging. Het gaat om bestaande bouw. De huiseigenaren zelf verzorgen de bezichtigingen. Twaalf op Zuid gevestigde of gerichte makelaars, een bank en vier corporaties zijn die dag eveneens geopend voor belangstellenden.
Alle locaties zijn herkenbaar aan de poster Zuid opent de deuren die voor de ramen hangt.

De organisatie van het massale Open Huis is in handen van een aantal makelaars van Rotterdam- Zuid. Het is de tweede keer dat de makelaars dit organiseren; deze keer in samenwerking met een aantal woningcorporaties, de Rabobank, de deelgemeenten Charlois, Feijenoord en IJsselmonde en het Pact op Zuid.

Bustochten
Woningen zijn belangrijk, maar de woonomgeving is dat zeker ook. Is er groen in de buurt, een park misschien, waar zijn de winkels, het wijkgebouw, het buurthuis, een bank of het gezondheidscentrum. Deze vragen en andere worden beantwoord tijdens een vijf kwartier durende gratis bus-rondrit, georganiseerd door het Pact op Zuid. De bussen vertrekken vanaf drie verschillende locaties en rijden door Charlois, Feijenoord en IJsselmonde. Na vijf kwartier bent u weer terug op uw vertrekpunt.

Om u in te schrijven voor één van de drie bussen, hoeft u niet perse op zoek naar een nieuwe woning te zijn, maar het zou natuurlijk wel een geweldige combinatie zijn. Eerst met de bus de woonomgeving bekijken en aansluitend een te koop staande woning bezoeken die uw belangstelling heeft. De bussen vertrekken om 10.30 uur en zijn om
11.45 uur weer terug bij het vertrekpunt. Aanmelden is noodzakelijk.

Opstapplaatsen

* Charlois
Zuidplein, opstapplaats voor toerbussen Gooilandsingel ter hoogte van Boerhaavestraat.

* Feijenoord
Voor de hoofdingang/ plein van supermarkt Jumbo, Entrepotgebouw, Vijf Werelden 33/Rosestraat.

* IJsselmonde
Het (tijdelijke) deelgemeentekantoor afdeling Burgerzaken aan de Groene Tuin 317.

Aanmelden voor één van de bussen is mogelijk bij: CEM De Huismeesters, Slinge 600, Constance Groenendijk, telefoon: 293 45 55, email info@cem.nl Per bus kunnen vijftig personen mee. Wees er snel bij want: vol is vol.

De deelnemers aan Zuid opent de deuren zijn:
Kolpa Makelaars in het Koetshuis, CEM De Huismeesters, Adwil Vastgoed Bredenoord, Adwil Vastgoed Dorpsweg, NVV Wonen, Prima Makelaars, Schildtvoorde NVM Makelaardij, Van der Wiel Makelaardij en Taxaties, Voorberg NVM Makelaardij, Woonvisie, Zuidstad Makelaars Spinozaweg, Zuidstad Makelaars Zuidplein, Rabobank Rotterdam-Zuid, Stichting Woonstad Rotterdam, Com Wonen, De Nieuwe Unie, PWS.