Gemeente Wassenaar

Olympia's Tour

Houdt rekening met verkeershinder! Op 17, 18 en 19 mei vindt in de proloog de eerste en tweede etappe plaats in Den Haag en Wassenaar.

Graag informeren wij u hier nader over dit evenement. Klik hier voor meer informatie.

Op zaterdag 17 mei a.s. vindt de proloog van de wielerwedstrijd plaats voor het gebouw van de hoofdsponsor ANWB. De proloog wordt verreden in Den Haag. De ANWB is hoofdsponsor van Olympias Tour en viert onder andere op deze wijze haar 125 jarige jubileum.

Op zondag 18 mei a.s. vindt de 1ste etappe Wassenaar Wassenaar plaats. De etappe start op deze dag om 12.30 uur voor het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat. De renners rijden via de Van Zuylen van Nijeveltstraat, langs de Katwijksweg naar het noorden richting Lisse, Alphen aan de Rijn, Zoetermeer en Voorschoten. Rond 15.15 uur zijn de renners weer terug in Wassenaar. Ze rijden via de Papeweg en de Lange Kerkdam Wassenaar binnen. Tijdens het vertrek vanuit Wassenaar en de binnenkomst in Wassenaar wordt het verkeer door de politie even stilgezet. Dit kan voor het verkeer enkele minuten vertraging opleveren.
In Wassenaar rijden ze drie maal een plaatselijke ronde (zie kaartje onderaan brief). De verwachte finishtijd is 16.00 uur. Gedurende deze plaatselijke ronden zijn de wegen behorende tot de plaatselijke ronde van ca. 14.30 tot ca 16.15 uur voor alle verkeer afgesloten

Klik hier voor de website

Olympia's Tour
Gemeente Wassenaar
Johan de Wittstraat 45
Postbus 499
2240 AL Wassenaar

T: 070-5122222
E: gemeente@wassenaar.nl