Gemeente Echt-Susteren


Brandweer post Susteren organiseert provinciale brandweerwedstrijden.

De brandweer post Susteren organiseert op 17 mei de jaarlijkse, provinciale brandweerwedstrijd TAS-HD, oftewel TankAutoSpuit Hoge Druk. Bezoekers kunnen zich melden bij de brandweerkazerne op de Reinoud van Gelderstraat 38 te Susteren vanuit hier worden ze doorgestuurd naar het object om de verrichtingen te kunnen volgen.

Ingespannen blikken, eindeloze concentratie en gerichte acties met als doel om het vuur zo gauw mogelijk te blussen en de mogelijke slachtoffers te redden: dat zijn de jaarlijkse brandweeroefeningen. Bij de wedstrijd is het niet alleen de bedoeling de onderlinge competitie de inzet, ook is het een goede oefening voor de Rampenbestrijding.

Dit jaar organiseert post Susteren de provinciale wedstrijd waaraan heel wat korpsen deelnemen. De wedstrijd is niet alleen heel spannend voor de deelnemers, het geeft bezoekers ook een goed beeld van hoe de brandweer werkt.

Programma

08.30 uur Aanvang brandweerwedstrijden

12.30 uur Einde TAS-HD wedstrijd voormiddag,

13.30 uur Aanvang TAS-HD wedstrijd namiddag,

16.40 uur Einde brandweerwedstrijden.

19.00 uur Prijsuitreiking door de heer J. Verheesen, wethouder en loco-burgemeester van de gemeente Echt-Susteren op de brandweerkazerne te Susteren

GeĂŻnteresseerd? Kom dan kijken op zaterdag 17 mei!