Ingezonden persbericht




Over enkele dagen is het zover: NVM Open Huizen Dag.com Zuidoost Drenthe

PERSBERICHT

Nog enkele dagen en dan is het zover, de NVM Open Huizen Dag.com vindt plaats! En wel op zaterdag 17 mei van 11.00 tot 15.00 uur. Op deze dag openen ruim 400 panden in Zuidoost Drenthe hun deuren voor u!

De NVM Open Huizen Dag.com is nu al een groot succes te noemen!!! De teller is gestopt bij 431 panden! En dat alleen met de NVM makelaars uit Zuidoost Drenthe.

Vorig jaar deed tevens heel Zuidoost Drenthe mee met deze NVM Open Huizen Route. NVM Emmen Zuidoost Drenthe was zo enthousiast dat ze het dit jaar weer wilden organiseren en Plan Effect weer in de arm heeft genomen.

Op zaterdag 17 mei is het zover en zijn er 431 woningen door heel Zuidoost Drenthe geopend voor bezoekers. Tussen 11.00 uur en 15.00 uur vindt de NVM Open Huizen Dag.com plaats. Organisatiebureau Plan Effect neemt net als afgelopen jaar de organisatie en coördinatie hiervan op zich.

Het is zeer uniek want bijna alle NVM aangesloten makelaarskantoren uit Zuidoost Drenthe nemen deel aan deze NVM Open Huizen Dag.com. In totaal openen 431 huiseigenaren hun deuren om u een kijkje te laten nemen in hun woning! De bewoners ontvangen u zelf en geven u een rondleiding door de woning. De deur staat open, u bent van harte welkom!

U kunt alle deelnemende panden bekijken op de website www.nvmopenhuizendag.com. Deze website is speciaal voor de NVM Open Huizen Dag.com opgezet. U kunt hier gemakkelijk alle panden bekijken en vergelijken. Mocht er een interessante woning voor u bijstaan, dan kunt u een bezichtigingverslag voor de desbetreffende woning uitprinten zodat u deze kunt meenemen tijdens de NVM Open Huizen Dag.com.

Daarnaast vindt u in de woonkrant Huis en Wonen van 9 mei 2008 een deelnemersoverzicht van dit jaar. U hoeft van tevoren geen afspraak te maken en kunt dus bij elke woning binnenlopen die u wilt bezichtigen.

Alle informatie over deze dag kunt u vinden op de internetsite www.nvmopenhuizendag.com.

Wilt u meer weten over deze NVM Open Huizen Dag.com Zuidoost Drenthe?

Neem dan contact op met één van de deelnemende NVM makelaars!



Ingezonden persbericht