Politie Zeeland


---


W-971-2008. Medicijnen verloren op Walcheren
Vrijdag, 16 mei, zijn er medicijnen verloren op Walcheren op de fietsroute vanaf het ziekenhuis in Vlissingen via Zoutelande naar Westkapelle.
De medicijnen bevonden zich in een dun wit pastic zakje. In het zakje zitten drie doosjes medicijnen: Mianserine 10 mg, Isosorbidedinitraat en Oxazepam.
De politie verzoekt vinders van deze medicijnen deze af te geven bij een politiebureau of apotheek.

W-972-2008. Twee mannen aangehouden in Domburg
Politie Zeeland heeft zaterdag om 02.35 uur twee mannen aangehouden in de Stationsstraat in Domburg wegens diefstal.
De mannen, 34en 36 jaar oud en afkomstig uit Zierikzee en Rotterdam, hadden in een horecagelegenheid aan de Stationsstraat in Domburg 2 flessen drank die achter de bar stonden weggenomen.
De eigenaar betrapte de mannen en deed nog een voorstel tot schadevergoeding waar de mannen niet mee akkoord gingen. Hierop is de politie gebeld en zijn de twee aangehouden.
De flessen hebben een waarde van tientallen Euro's.

O-973-2008. Drie boetes in 1 uur, Goes
Een 17-jarige Goesenaar kon zaterdagnacht rond 01.15 uur met drie boetes op zak huiswaarts keren.
De jongen werd door de politie betrapt op het rijden op zijn bromfiets zonder helm op de Kattendijkseweg in Goes. Even daarvoor had hij voor dit feit al een boete gehad en was hem gezegd verder te gaan lopen. De politie stuurde hem ditmaal weg met de waarschuwing dat als hij weer gezien werd op zijn bromfiets zonder helm hij een dubbele boete zou krijgen.
Nadat enige tijd verstreek werd hij weer zonder helm gesignaleerd en kon hij zijn boetes in ontvangst nemen. De 17-jarige vond 3 boetes in 1 uur wat overdreven waarop de politie hem uitlegde dat dit toch echt aan zijn eigen gedrag lag.

W-974-2008. Aanhoudingen in Middelburg
Politie Zeeland heeft zaterdag om 03.40 uur drie personen aangehouden op de Koudekerkseweg in Middelburg.
De drie, 17 en 18 jaar oud en woonachtig in Middelburg, zijn aangehouden op verdenking van mishandeling.
Zij zouden even eerder diezelfde avond een 21-jarige Middelburger en zijn even oude vriendin hebben mishandeld door hen met riemen te slaan in de Langeviele in Middelburg. De 21-jarige moest bij de huisartsenpost zijn verwondingen laten hechten.
De aanleiding voor de mishandeling is nog niet bekend.

O-975-2008. Politie zoekt getuigen aanrijding in Goes
Politie Zeeland zoekt getuigen van een aanrijding die plaatsvond op zaterdag 17 mei om 10.49 uur in de Beukenstraat (rotonde) in Goes tussen een automobilist(e) in een lichtblauwe auto en een fietser.
De automobilist(e) wilde afslaan richting Fruitlaan, slipte en raakte met de achterzijde van de auto een 15-jarige fietser die hierdoor ten val kwam.
De fietser raakte niet gewond maar zijn fiets is geheel vernield.
Politie Zeeland verzoekt de automobilist(e) en getuigen zich te melden op het politiebureau of te bellen naar nummer 0900-8844.