Cambuur


Leeuwarden, 8 april 2008

SC CAMBUUR TEGEN KIKA-ALLSTARS

Op zaterdag 17 mei wordt er in het Cambuurstadion een bijzondere wedstrijd gespeeld. Het eerste team van SC Cambuur-Leeuwarden treedt dan aan tegen de KiKa-Allstars, een elftal van prominenten. KiKa, kinderenkanker vrij, staat voor het bestrijden van kinderkanker door het inzamelen van geld voor meer onderzoek en betere behandelmethoden. Cambuur is al geruime tijd partner en ambassadeur van KiKa en heeft al tal van activiteiten ontwikkeld. Sporters en andere bekende Nederlanders willen ook graag hun steentje bijdragen.

Het Kika-team bestaat uit onder andere Richard Witschge, Jack de Gier, Fred Grim, Marc van Hintum, Gerrie Mühren, John van Lottum, Bas Muijs en Sascha Visser, initiatiefnemer van KiKa, Frits Hirschstein en niet te vergeten Alex Pama, de algemeen directeur van SC Cambuur-Leeuwarden.

De wedstrijd begint om 20.00 uur. Voorafgaand aan de wedstrijd is er een diner waar sponsors tafels hebben gekocht. De opbrengst hiervan gaat naar KiKa.. Tijdens het diner wordt een kleine veiling gehouden van gesigneerde voetbalshirts van de Allstars. Nog voor het culinaire deel is er een forumdiscussie waar Wilfred Genee - volbloed Cambuursupporter - voor gevraagd is. Hij zal vragen uitstrooien over een uitgelezen gezelschap dat bestaat uit Inge de Bruijn, Tom van 't Hek, Ids Postma en Annie Friesinger..

Zeven sportvereniging hebben al toegezegd ieder ruim 750 kaarten te verkopen voor deze wedstrijd. De gehele opbrengst van de kaartverkoop gaat ook naar het goede doel; KiKa. Tijdens de rust wordt er een cheque aan KiKa ambassadrice Inge de Bruijn uitgereikt,

Noot voor redactie,

Cambuur