Ingezonden persbericht


Persbericht

Maxima's verjaardagspartijtje

Op 17 mei a.s. vieren wij in restaurant David & Goliath, gelegen in het Amsterdams Historisch Museum, de verjaardag van Maxima door het geven van een verjaardagspartijtje. Voor de leeftijd 4 tot 7 jaar wordt er om 13:00 en 14:30 uur een verhaal voorgelezen over prinsen en prinsessen. De kinderen mogen hun eigen "oranje" pannenkoek versieren, er liggen kleurplaten en als ze het leuk vinden kan iedereen verkleed komen als prins of prinses.

Vanwege de tentoonstelling Amsterdam & Oranjes in het Amsterdams Historisch Museum organiseert David & Goliath een voorleesmiddag die aansluit op dit onderwerp. Op grote zitzakken en zachte kussens kunnen de kinderen, met eventueel de ouders, genieten van de verhalen over prinsen en prinsessen. Een heerlijk ontspannende middag voor het hele gezin!

Aansluitend is er de mogelijkheid de tentoonstelling Amsterdam & Oranjes in het Amsterdams Historisch Museum te bezoeken. Kinderen tot 12 jaar krijgen gratis toegang. De ouders krijgen die dag (op vertoon van hun David & Goliath kassabon) 25% korting op de toegangsprijs.

David & Goliath zal in de toekomst vaker middagen organiseren voor een breed publiek in het kader van de tijdelijke tentoonstellingen in het Amsterdams Historisch Museum.



Ingezonden persbericht