Ingezonden persbericht


(persbericht)

Voorverkoop bloemencorso Zundert start 17 mei

Zundert - De voorverkoop van toegangs- en tribunekaarten voor het komende corso op 7 september start op zaterdag 17 mei vanaf 8.00 uur bij het Cultureel Centrum van Gogh in Zundert. De verkoop telefonisch of via internet start de dinsdag daarna. De eerste duizend online bestellers betalen geen porto- en administratiekosten.

Jaarlijks staan er lange rijen tijdens de start van de voorverkoop van het corso. Al ruim voordat de kassa opengaat, verzamelen zich corsoliefhebbers bij het Cultureel Centrum van Gogh. De eersten staan vanaf 's ochtends 4.00 uur al voor de deur om zich te verzekeren van de beste tribuneplaatsen.

Vanaf dinsdag 20 mei om 12.00 uur start ook de telefonische verkoop en de verkoop via internet. Dat kan op het nummer 076-5971999 of op de webshop op www.bloemencorsozundert.nl. Om bestellen via internet te promoten, is er een speciale actie gestart: de eerste duizend gegadigden die via internet bestellen, betalen geen porto- en administratiekosten.

De passie van het corso is het best te beleven vanaf de tribunes. Tribunekaarten voor de tribunes rondom de Markt kosten ¤ 16,-, de prijzen van de overige tribunes zijn vanaf ¤ 6,-. De toegangskaarten voor het corso bedragen ¤ 9,- per stuk aan de kassa en ¤ 7,50 in de voorverkoop. Kinderen onder de twaalf jaar mogen gratis binnen.

Het corso van 2008 breidt weer uit ten opzichte van het vorig jaar. Buurtschap Rijsbergen, die vorig jaar voor het eerst meedeed buiten mededinging, neemt dit jaar voor het eerst deel aan de competitie met een volwaardige corsowagen. Daarnaast is er een gloednieuwe buurtschap Schijf, die dit jaar haar corsoentree maakt door buiten mededinging deel te nemen met een kleine corsowagen ter gelegenheid van 75 jaar veiling Hoogstraten. Bloemencorso Zundert is 's werelds grootste corso en wordt gedragen door louter vrijwilligers, bij elkaar duizenden Zundertenaren. Het vindt plaats op de eerste zondag van september.

Bezoek de websites
www.bloemencorsozundert.nl
www.corsokoorts.nl

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht