SP Tilburg


17 mei SP wijkbezoek Fatima

25-04-2008 * Zaterdag 17 mei zal de SP afdeling Tilburg een wijkbezoek brengen aan Farima. Van 10.30 tot 14.30 uur zal de SP Info-caravan bij Buurtcentrum De Kubus staan. Medewerkers van de hulpdienst zullen de caravan bemensen. Door heel Fatima wordt een enquête verspreid. Met een aantal actieve leden gaan we de huizen langs om deze enquêtes op te halen en eventueel nog in te vullen. Daarnaast is een luisterend oor van belang om te kunnen signaleren of er ook zaken in de wijk spelen die niet gedekt worden door de enquête.

Wijkbezoeken zijn voor de SP al jaren een belangrijk middel om op een directe manier in contact te komen met de mensen waar we het allemaal voor doen. De SP is immers geen partij die in vergaderruimtes bepaald wat goed is voor de mensen, maar de mensen zelf aan het woord laat. Vooral voor partijgenoten die een vertegenwoordigende taak hebben is het van belang uit de eerste hand te horen wat er speelt. Daarom heeft het bestuur van onze afdeling ook bepaald dat van bestuurs- en fractieleden verwacht wordt aan deze wijkbezoeken deel te nemen. Kortom, het wijkbezoek is een belangrijke manier om onze vertegenwoordigers van munitie te voorzien en om te voorkomen dat wij, als vertegenwoordigers, in de valkuil van het parlementarisme vallen.

Bij de Info-caravan bij Buurtcentrum De Kubus in Fatima kunnen burgers terecht met alle vragen en opmerkingen over de SP of hun eigen omgeving. Mensen van de SP hulpdienst zorgen voor een deskundige bemensing van de caravan. Voor meer informatie kunt u mailen met Jack Rombouts (e-mail).

http://www.tilburg.sp.nl