Ingezonden persbericht


M-Visible
PERSUITNODIGING/ PERSBERICHT Amsterdam, 14 mei 2008

De HME Group heropent
()

in Aalsmeer

Op zaterdag 17 mei heropent het geheel gerenoveerde Brasserie 't Bonte Schort haar deuren. Dit instituut in Aalsmeer heeft de afgelopen twee maanden een grondige metamorfose ondergaan. Onder nieuw management en onder leiding van culinair directeur Ron Blaauw, wil 't Bonte Schort terug op de kaart komen. In de keuken zal chef-kok Petja Verweij, de vernieuwde menukaart gaan presenteren.

' Parel van Aalsmeer'
De HME Group wil deze 'parel van Aalsmeer' een nieuw gezicht geven. Het pand is geheel gerenoveerd en voldoet aan alle huidige eisen op het gebied van comfort en uitstraling. Een intiem en smaakvol interieur, prachtige bar en een stamtafel, die niet mocht ontbreken. Er is gebruik gemaakt van mooie warme kleuren, houten sleetse vloeren en tafels, rijk gestoffeerde banken, prachtig licht en een indrukwekkende vide, die de begane grond verbind met de eerste etage. Op deze etage vind men ook het vernieuwde terras dat een uniek uitzicht heeft over de Westeinderplassen. Een zomerse plek, waar je je ook 's winters thuis kan voelen bij de grote openhaard binnen. Brasserie 't Bonte Schort staat voor kwaliteit, sfeer, smaak en wil het culinaire hart van Aalsmeer veroveren.

Chef-kok Petja Verweij
Chef-kok Petja Verweij, eerder chef-kok bij restaurant ZIN in Loosdrecht, zal een nieuw menu presenteren. Deze nieuwe kaart omvat mooie klassiekers zoals 't Bonte Schort dat gewend is ; de Côte de boeuf, de rundercarpaccio en het streekproduct; de gerookte Westeinderpaling. Ook zal er iedere dag Happy Hour zijn aan de bar met hapjes uit de keuken.

Binnenkort meer informatie op www.bonteschort.nl
Het Bonte Schort, Stommeerweg 91, 1431 EV Aalsmeer tel: 0297- 325981

Tot de HME Group behoren: Café Restaurant De Eendracht in Abcoude, SOPHIA in Amsterdam, Brasserie Keyzer in Amsterdam, Brasserie 't Amsterdammertje in Loenen a/d Vecht, Brasserie Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel, Ron Blaauw Restaurant in Ouderkerk a/d Amstel, Blaauw Culinair Entertainment en HME Events.

PERSUITNODIGING
Op zondag 25 mei a.s. is er open huis, om onder het genot van een hapje en drankje kennis te komen maken met het geheel vernieuwde Brasserie 't Bonte Schort. Vanaf 16:00 tot 20:00 uur bent u dan van harte welkom. Aanmelden vóór 22 mei bij M-Visible via guillemette@m-visible.nl of bel 020-4353010 o.v.v. welke media, uw naam en telefoonnummer. Graag vernemen wij ook of u met collega en/of fotograaf/cameraploeg komt.

Voor meer persinformatie en fotomateriaal kunt u contact opnemen met Guillemette Philips-Thole M-Visible, 020-4353010 email; guillemette@m-visible.nl ()