Gemeente Nijmegen

16 mei 2008

persbericht

Feesten met N.E.C

Naar het zich laat aanzien wordt N.E.C. de winnaar van de finale van de play-offs. Inzet is een felbegeerde plek in het UEFA Cup toernooi. N.E.C boekte donderdagavond een glansrijke 6-0 overwinning op NAC Breda in de finale van de play-offs. De return in Breda volgt zondag 18 mei om 14.30 uur.

Het gemeentebestuur van Nijmegen is trots op N.E.C dat van de één na laatste plaats in de eredivisie opklom naar een plek in het UEFA Cup toernooi. Daarom wordt N.E.C.aanstaande zondag in het zonnetje gezet. Om 14.00 uur start het programma op de Goffertwei. De wedstrijd is daar vanaf 14.30 live te volgen op een ledscherm van 27 m2. Aansluitend vindt er een entertainmentprogramma plaats met onder andere een optreden van de Sjonnies. Tegen 18.30 uur worden de N.E.C.-spelers verwacht op de Goffertwei, aansluitend vindt de huldiging plaats.

De Goffertwei is vrij toegankelijk. Op het terrein is catering aanwezig. In verband met het programma zullen de wegen rond de Goffertweide deels zijn afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De omleidingsroutes zullen ter plekke worden aangegeven.

Eventuele aanpassingen in het programma of andere actuele informatie is te volgen op www.NEC-Nijmegen.nl

Voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met persvoorlichting, doorkiesnummer 024-3292380/29232585


---