Politie Zuid-Holland-Zuid

18/5 080518_Hoeksche Waard

Dordrecht, 18-05-2008 o Persberichten district III

VERDACHTE VAN MISHANDELING AANGEHOUDEN

PUTTERSHOEK Een 31-jarige man uit Puttershoek is op 18 mei op de Oranjelaan Westzijde aangehouden. Hij zou bij een café aan de Oosthavenzijde door een aantal mensen zijn mishandeld. De man liep een gebroken tand op, pijnlijke ogen en een zere arm. Ter plaatse gekomen agenten troffen niemand meer aan, maar de namen van het slachtoffer en de verdachte kwamen snel boven water. De laatste werd snel gevonden en na zijn aanhouding ingesloten. Hij is na verhoor in vrijheid gesteld.

HUISELIJK GEWELD
OUD-BEIJERLAND Een 43-jarige man uit Oud-Beijerland is op 18 mei op het politiebureau aan de Spuidijk aangehouden. Hij zou diezelfde dag zijn vriendin hebben getrapt en geslagen. Ze liep gekneusde ribben, een pijnlijke hand, arm en schouder en een bult op haar hoofd op. De twee hebben volgens de vrouw al een lange geschiedenis van ruzie en huiselijk geweld achter de rug. De man is in verzekering gesteld.

VERDACHTE AUTODIEFSTAL AANGEHOUDEN
NUMANSDORP/SCHIPHOL Een 33-jarige man uit Rotterdam is op 17 mei door de Koninklijke Marechaussee op Schiphol aangehouden. Hij reed in een auto die in de nacht van 14 op 15 mei op de Patrijslaan in Numansdorp was gestolen. De verdachte logeerde die nacht bij een vriend in diens woning aan de Patrijslaan. Toen die vriend s nachts wakker werd, was de logerende verdachte weg, samen met de auto van de moeder van zijn vriend. Zij deed aangifte. De verdachte heeft kennelijk een paar dagen met de auto gereden, totdat hij op Schiphol gecontroleerd werd. Daar werd hij aangehouden en is de auto in beslaggenomen. Hij bleek ook nog eens vier keer teveel gedronken te hebben, dan maximaal is toegestaan. De man is overgedragen aan de Politie Zuid-Holland-Zuid en is in verzekering gesteld.