PERSBERICHT Rotterdam, 22 april 2008

Obsession 4 Fashion in Off_Corso Rotterdam

Op 18 mei 2008 organiseert Show Me Style-Entertainment samen met Off_Corso Obsession 4 Fashion. Een nieuw fashionevent met als opzet: "fashion is de brug naar gelijkheid en eenheid". Tien door een vakjury geselecteerde modeontwerpers krijgen de kans om de kleding die ze speciaal voor dit event hebben ontworpen te showen op de plek waar het allemaal om draait: de catwalk.

Obsession 4 Fashion wil de diversiteit aan culturen in onze maatschappij en in het bijzonder die in Rotterdam zichtbaar maken. Ontwerpers met verschillende culturele achtergronden tonen hun ontwerpen op modellen die een afspiegeling zijn van het hedendaagse straatbeeld. Dus niet perse lange dunne modellen, maar mensen zoals jij en ik. De ontwerpers krijgen hiermee de kans om te laten zien dat ook de gezette, kleine, gekleurde vrouw/ man kan schitteren als model op de catwalk. Obsession 4 Fashion wil op deze manier verschillende groepen samenbrengen en een gevoel van eenheid en gelijkheid creëren.

Het eerste deel van de avond bestaat uit de officiële modeshow waarin de modellen de creaties van de tien ontwerpers tonen aan de vakjury. De vakjury bestaat uit Rick Moorman (kledingadviseur van verschillende BNN'ers), Django Steenbakker (winnaar Project Catwalk), Emily Hermans (gerenommeerd modeontwerpster), Laurindo Andrea (fashion designer) en Laila Kricha (initiator F.A.B.S. models). Aan hen de zware taak om tot een unaniem oordeel te komen en te beslissen wie de meest getalenteerde ontwerper van deze eerste editie van Obession 4 Fashion is. De gehele show zal gepresenteerd worden door de talentvolle, upcomming stand-up comedian Jandino Asporaat. Naast een award en een groot applaus zal Obesession 4 Fashion de deuren openen voor dit aankomende modetalent. De winnaar krijgt de kans om zich verder te ontwikkelen door middel van professioneel advies op commercieel en vakkundig gebied. Naast de modeshow zijn er optredens van onder andere Houze Junkiez, het sambagezelschap Fruta Exotica en een Bollywood act.

Na de prijsuitreiking start de afterparty met DJ Nour Casablance, DJ Guevara en designer.

Event : Obsession 4 Fashion
Datum : 18 mei 2008
Fashionshow : 19.00 - 22.00 uur (Aanvang: 18.30 uur)
Afterparty : 22.00 - 02.00 uur

Locatie : Off_Corso

Adres : Kruiskade 22, 3012 EH Rotterdam
Entree Modeshow : Voorverkoop E10,- excl. fee (Shopper Rotterdam) aan de deur E12,50
Website : www.obsession4fashion.nl

Noot voor de redactie /

Ingezonden persbericht