Evangelische Omroep

HIND EN ROSENMÖLLER IN KNEVEL & VAN DEN BRINK
Knevel & Van den Brink, dinsdag 20 mei, 23.00 uur op Nederland 1

Zangeres Hind en programmamaker Paul Rosenmöller zijn dinsdag 20 mei te gast in Knevel & Van den Brink. Aansluitend op de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival blikken Knevel & Van den Brink terug op het optreden van deelnemer Hind en spreken haar live vanuit Belgrado.

Songfestival-kenner Cornald Maas geeft vanuit Belgrado reactie en commentaar. Edsilia Rombley deed twee keer mee namens Nederland en neemt in deze uitzending de deelnemers van de halve finale onder de loep.

Expeditie China
Afgelopen weekend kwam Paul Rosenmöller terug van een expeditie door China. Voor de IKON maakt hij een serie afleveringen over dit land, dat in de aanloop naar de Olympische Spelen zo zwaar getroffen is door een aardbeving.

SMS
SMS 'KVDB AAN' naar 9090 en ontvang elke dag een uur voor uitzending de namen van de gasten van Knevel & Van den Brink op je mobiel. Kijk voor meer informatie op www.eo.nl/kvdb

Knevel & Van den Brink
De serie is over 2 blokken van drie weken verdeeld: blok 1 van 19 mei tot 6 juni en blok 2 van 11 tot 5 september (tijdens de Olympische Spelen).

Noot voor redactie,