Deelgemeente Charlois Rotterdam

Training in debat

Discussie & Debat is een praktische training waarin u in korte tijd wordt voorbereid op deelname aan een publieksdebat. Naast veel tips & trucs wordt een basis gelegd voor debatvaardigheden en het formuleren van politieke standpunten.

Deze training is bedoeld voor maximaal 15 mensen die sinds kort of binnenkort deelnemen aan een openbaar debat, bijvoorbeeld een politiek debat. Deelnemers zijn beginnend politici, mensen die met de politiek in gesprek gaan en anderen die het debat zoeken.

Discussie & Debat bestaat uit 3 bijeenkomsten en vindt plaats op dinsdag 20, 27 mei en 3 juni 2008 van 19.30 tot 22.00 uur in de trainingslocatie van LOKAAL aan het Ungerplein 2, flat 10 in Rotterdam. De training kost 40 per persoon, mensen met een minimuminkomen betalen de helft.

Wilt u meer informatie over de training en/of wilt u zich inschrijven? Dit kan via www.lokaal.org, info@lokaal.org of telefonisch 010 443 30 60.

Andere cursussen en trainingen van LOKAAL
De training staat op zichzelf en kan in combinatie met al onze andere trainingen worden gevolgd. Deelnemers kunnen Discussie & Debat heel goed in combinatie volgen met bijvoorbeeld de cursus Gemeentepolitiek en/of de training Politicus in Wording? voor een stevige combinatie van theorie en praktijk.