Stadsdeel Zeeburg

Agenda stadsdeelraad 20 mei 2008

8 mei 2008
Op dinsdag 20 mei 2008 vergadert de stadsdeelraad in de raadszaal van het stadsdeelkantoor. Aanvang 20.00 uur.

Op de agenda staat onder meer:

Jaarverslag en de jaarrekening 2007

Het jaarverslag en de jaarrekening zijn de verantwoording van het Dagelijks Bestuur aan de Stadsdeelraad over de bereikte resultaten in 2007. De inhoud is direct gerelateerd aan de door de Stadsdeelraad vastgestelde programmabegroting 2007 en de wijziging hiervan conform de Voorjaarsnota en de Najaarsnota 2007.

Plan van Scholen Stadsdeel Zeeburg 2009-2012

Dit jaar hebben de stichtingen OPOOZ en AMOS een aanvraag ingediend voor het stichten van een school op Zeeburgereiland in 2011. Deze aanvragen worden opgenomen in het Plan van Scholen van Zeeburg. De gemeenteraad stelt het Plan van Scholen voor alle stadsdelen vast. Het laatste woord is uiteindelijk aan het Ministerie.

Kredietaanvraag t.b.v. realisatie basisschool en kindercentrum (brede school) op de Kop van Java-eiland

Het DB vraagt EUR 5.039.818 krediet aan voor de realisatie van de basisschool en kindercentrum op de Kop van Javaeiland.

Aankoop 92 parkeerplaatsen onder het Borneohof

Het DB stelt voor een automatische parkeergarage te realiseren onder het Borneohof. In deze garage komen 92 openbare parkeerplaatsen beschikbaar. Hiermee kan het vervallen van 47 parkeerplaatsen op straat worden gecompenseerd.

Aanpassingen verkeersstructuur Noord-West Kwadrant Indische Buurt

Het DB stelt een aantal verkeersaanpassingen, waardoor de doorstroming verkeer na de afsluiting van de Borneostraat (ter hoogte van het Javaplein) wordt gegarandeerd.

De volledige agenda en onderliggende vergaderstukken vindt u in de online vergaderagenda.