Gemeente Aalten


Stichting Senioren/Gehandicaptenraad Aalten

Het bestuur komt bijeen op 20 mei a.s. om 9.00 uur, in de locatie 'Op Zolder' van het gemeentehuis te Aalten.
Onlangs is tijdens een bestuursvergadering nog eens uitgesproken hoe prettig de contacten met het Zorgloket van de gemeente verlopen. U hoeft er bepaald niet tegenop te zien u daar te vervoegen! De benadering is gastvrij en positief.
Daar tegenover staan -sinds het overgaan in andere handen- de ervaringen met de regiotaxi. Tot nu toe vallen die, kort samengevat, niet mee. Uw belangenbehartigers kunnen daarin helaas niet zo een, twee, drie verandering brengen (het is een zaak van de provincie Gelderland), maar de vinger wordt aan de pols gehouden, ook vanuit SSGR Aalten, via de commissie verkeer en vervoer. Het blijft belangrijk dat u bij klachten deze laat weten.
Een opmerking van weer een andere orde betreft
gehandicaptenparkeerplaatsen. Er is een landelijk beleid voor het realiseren daarvan, het beleid bij de gemeente Aalten is overeenkomstig. Daarnaast is het voor gehandicapten mogelijk te parkeren buiten een algemene gehandicaptenparkeerplaats. Voorwaarde is dan dat u het overige verkeer daarmee niet hinderen mag.

Vergelijkbare onderwerpen komen onder meer aan de orde tijdens de vergadering van 20 mei. Die is openbaar, en u bent van harte welkom.