Project Gemeente Westland

Nieuwe Water
Informatieavond bestemmingsplan Het Nieuwe Water Publicatiedatum: 14-05-2008

Op dinsdag 20 mei 2008 organiseert de gemeente Westland samen met Ontwikkelingsmaatschappij het Nieuwe Westland (ONW), een informatie/inspraakavond over het voorontwerp bestemmingsplan Het Nieuwe Water.
Tijdens deze bijeenkomst worden de plannen gepresenteerd en is er gelegenheid om vragen te stellen en reacties te geven. Vanaf 19.30 uur zijn belangstellenden van harte welkom in zalencentrum De Brug, Kon. Julianaweg 61 in s-Gravenzande.

Bestemmingsplan
Het plangebied ligt ten zuidoosten van s-Gravenzande tussen de Nieuwe Vaart en de Poelwatering. Aan de noordzijde wordt het plangebied begrensd door de Poelmolenweg en aan de zuidzijde door de Naaldwijkseweg. Het bestemmingsplan betreft de ontwikkeling van waterberging, ecologische verbindingzones en woningbouw.

Plan ter inzage
Mocht u niet in de gelegenheid zijn de informatie/inspraakavond bij te wonen, maar het voorontwerp bestemmingsplan Het Nieuwe Water wel willen inzien, dan kunt u terecht bij het serviceloket voor Bouwen, Wonen en Leefomgeving van de gemeente Westland (van Geeststraat 1 in s-Gravenzande). Het plan ligt vanaf vrijdag 16 mei 2008 gedurende 6 weken ter inzage. U kunt het plan inzien na het maken van een telefonische afspraak met een van de consulenten Bouwen, Wonen en Leefomgeving, tel: (0174) 673673. Gedurende de terinzagetermijn kunt u schriftelijk een reactie indienen bij burgemeester en wethouders van Westland. Deze reacties zullen worden betrokken bij het op te stellen ontwerp bestemmingsplan.