GTI NV

GTI Experts test/met Solar auto op beurs HET Instrument

Bunnik, 14 mei 2008

Van 20 t/m 23 mei vindt in de Utrechtse Jaarbeurs de tweejaarlijkse vakbeurs HET Instrument plaats.
Ontmoet GTI Experts op HET Instrument en maak kennis met de vele mogelijkheden en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van kalibratie en validatie. Zo heeft validatie van cleanrooms inmiddels geen geheimen meer voor GTI Experts. En het kalibreren van vochtmetingen bij meerdere temperaturen is met de nieuwe klimaatkast geen enkel probleem. U vindt GTI Experts op stand 9D061 in hal 9.

Solar auto
Of het nu om een solar auto gaat of om een willekeurige productie-installatie, meetapparatuur bewaakt het functioneren ervan. Nauwkeurige en betrouwbare meetapparatuur vergt regelmatig kalibreren en soms ook valideren. Want alleen dan wordt het gedrag van de apparatuur inzichtelijk en zijn afwijkingen zichtbaar. Op het Testtechnologiepaviljoen laat GTI Experts samen met een aantal fabrikanten van testapparatuur zien hoe het functioneren van een auto op zonne-energie optimaal kan worden bewaakt.

Toonaangevende vakbeurs
HET Instrument is de vakbeurs voor industriële elektronica, industriële automatisering en laboratoriumtechnologie. Sinds 1956 is HET instrument uitgegroeid tot een begrip. Internationaal is het tweejaarlijkse evenement over de hele wereld bekend in de wetenschap en indsutrie. Van dinsdag 20 mei tot en met vrijdag 23 mei presenteren 4000 bedrijven zichzelf en hun producten aan naar verwachting 30.000 hoogopgeleide, professionele bezoekers.
Openingstijden zijn van 09.30 tot 17.00 uur (vrijdag tot 16.00 uur).

Klik op onderstaande link voor meer informatie over de beurs of gratis kaartjes:
http://www.hetinstrument.nl/2008/nl