Gemeente Heerenveen

Bewonersbijeenkomst bouw woontoren Stationsgebied op 20 mei

Graag nodigen wij u uit voor de bewonersbijeenkomst over de bouw van de woontoren nabij het station. Inmiddels is de bouwvergunning door de gemeente verleend en leek het ons gepast een bijeenkomst te organiseren. Het doel van de bijeenkomst is u te informeren over de aanstaande start van de bouw van de woontoren, het initiatief van de NS om betaald parkeren in te voeren op het P+R terrein en over de tijdelijke verkeershinder door de bouw.

Daarbij willen we de volgende items graag met u bespreken: - de voorgenomen tijdelijke verkeersmaatregelen welke de gemeente laat treffen tijdens de bouw van de woontoren - de voorgenomen bouwplaatsinrichting door de aannemer - de eventuele hinder van de werkzaamheden en de voorgenomen communicatie tijdens de bouwwerkzaamheden
- het invoeren van betaald parkeren op het P+R terrein - de door de gemeente voorgenomen maatregelen om parkeeroverlast in de directe omgeving te beperken of te voorkomen.

De bijeenkomst
Bij de bijeenkomst zullen naast vertegenwoordigers van de gemeente Heerenveen ook de NS en de aannemer Van Wijnen aanwezig zijn. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 20 mei a.s. van 20.00 tot 22.15 uur in de Openbare Bibliotheek, Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen. U bent van harte welkom!

Het programma ziet er als volgt uit:
20.00u Opening door wethouder Meine Scheweer 20.10u Voorgeschiedenis en aanleiding van de plannen door projectleider Haaije Jorritsma (gemeente Heerenveen) 20.20u Presentatie over de woontoren door de aannemer (Van Wijnen) 20.30u Planning en vooruitzicht door aannemer (Van Wijnen) 20.40u Tijdelijke verkeersmaatregelen door Peter Gerrits, (gemeente Heereneen)
21.00u Invoeren betaald parkeren door vertegenwoordiger van de NS 21.15u Pauze
21.30u Vragen beantwoorden en suggesties bespreken 22.15u Einde bijeenkomst

Voor vragen over de bijeenkomst kunt u contact opnemen met de heer André Becker, communicatieadviseur van de gemeente Heerenveen op telefoonnummer 0513-617479 (dinsdag t/m vrijdag).