Gemeente Zwolle

Wijkplatforms Veerallee, Dieze Oost en Wijthmen

Datum uitgave persbericht: 05/15/2008

Wijkwethouders Van Dooremolen, Piek en Cnossen nodigen bewoners van respectievelijk Veerallee, Dieze Oost en Wijthmen uit voor een bijeenkomst van het wijkplatform in deze wijken.

De bijeenkomsten zien er op hoofdlijnen als volgt uit:

Veerallee


* Datum: 20 mei 2008, aanvang 20.00 uur

* Locatie: Agnietencollege, locatie CCC, ingang Julianastraat
* Agenda:


1. Openbaar Vervoer in de Veerallee

2. Stand van zaken van:


* Plannen Stichting Kringloopwinkel Zwolle
* Prinsenpoort

* Opblaasbare Tennishal ZLTB

* Gymzaal Lumeijn

Dieze Oost


* Datum: 21 mei 2008, aanvang 19.30 uur

* Locatie: Wijkcentrum Dieze Oost, Zerbolstraat 61
* Agenda:


1. Kennismaking met wijkwethouder Piek

2. Campagne 'Diezerpoort dat ben jij!'

Wijthmen

+ Datum: 22 mei 2008, aanvang 20.30 uur
+ Locatie: Kulturhus, Erfgenamenweg 14
+ Agenda:

1. Nieuwbouw Ploegweg

2. Zwols Buiten

Voorafgaande aan de bijeenkomst in Wijthmen vindt om 20.00 uur de jaarlijkse ledenvergadering van Plaatselijk Belang Wijthmen plaats en houdt wijkwethouder Janco Cnossen vanaf 19.00 uur een spreekuur waar bewoners individuele vragen met de wijkwethouder kunnen bespreken.

Voor meldingen vragen of klachten aangaande het beheer van de openbare ruimte kunnen bewoners de gemeentelijke wijkservicelijn bellen op het telefoonnummer (038) 498 33 00. Bij het wijkplatform in Zwolle Zuid zijn hiertoe bovendien speciale meldingsformulieren aanwezig.

Wijkplatform De gemeente Zwolle organiseert een aantal keer per jaar in elke wijk voor de bewoners een wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform. Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt die alle bezoekers van het platform ontvangen. Het verslag is ook op te vragen bij de wijkmanager via de wijkservicelijn van de gemeente Zwolle (038) 498 33 00. De data van de verschillende wijkplatforms zijn te vinden op de www.zwolle.nl op de pagina wijkinformatie. (zie link onderaan deze pagina)