Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Het college bezoekt Leersum en Maarsbergen

Het college van burgemeester en wethouders bezoekt ook dit jaar weer alle dorpen. Het doel van de dorpsbezoeken is het op een persoonlijke en directe wijze contact leggen en onderhouden met de inwoners. Het afleggen van verantwoording aan de inwoners en het laten zien waar het college voor staat. Het college wil u graag persoonlijk ontmoeten en nodigt u hartelijk uit te komen en met hen in gesprek te gaan. Op dinsdag 20 mei staat een bezoek aan Leersum op het programma. s Middags gaat het college eerst fietsen en kunt u de leden hiervan onderweg aanspreken.

Fietsroute
16.00 uur: Start fietstocht De Binder, vertrek naar Heemtuin 16.10 uur: Aankomst Heemtuin, programma Dorp en Natuur 17.10 uur: Vertrek naar Darthuizen
17.20 uur: Stop Zandweg/Buurtweg
17.40 uur: Vertrek naar De Binder
18.00 uur: Aankomst De Binder

Avondprogramma
Het college is s avonds aanwezig in Sport- en Cultuurcentrum De Binder. Vanaf 19.15 uur bent u van harte welkom. Om 19.30 uur start dorpswethouder Clemens van der Burg met een inleiding. Hierna komt het thema de toekomst van uw dorp aan bod. Tenslotte heeft u de gelegenheid aan tafel te gaan met de leden van het college om van gedachten te wisselen over onderwerpen die in Leersum (gaan) spelen.

Het college bezoekt Maarsbergen
(donderdag 22 mei)
In tegenstelling tot eerdere berichten fietst het college s middags niet op de fiets door Maarsbergen. s Avonds is het college wel aanwezig in het Amrâth Motel Maarsbergen. Vanaf 19.15 uur bent u van harte welkom. Om 19.30 uur start dorpswethouder Wim van Wikselaar met een inleiding. Hierna komt het thema de toekomst van uw dorp aan bod. Ook de inwoners van Maarsbergen krijgen de gelegenheid met de leden van het college van gedachten te wisselen over onderwerpen die in Maarsbergen (gaan) spelen.

Laatst gewijzigd: 16 mei 2008