Gemeente Oldebroek


fotowedstrijd De mooiste waterfoto van Oldebroek



Oldebroek gaat aan de slag met water

De gemeente Oldebroek organiseert een fotowedstrijd met het thema ´Water in Oldebroek´. Alle inwoners van de gemeente kunnen hun mooiste of leukste waterfoto insturen en maken daarmee kans op leuke prijzen! Ook kunnen zij meedoen aan de sloganwedstrijd door een slogan te bedenken voor het nieuwe waterplan van de gemeente. Daarin komen maatregelen die er voor moeten zorgen dat al het water in Oldebroek in 2015 van een goede kwaliteit is en niet meer voor overlast zorgt.

Fotowedstrijd
Wat is uw favoriete waterplek? Of wat heeft u met water? Laat het ons zien, en doe mee met de fotowedstrijd! Stuur uw foto met als onderwerp 'Water in Oldebroek' vóór 1 juni 2008 naar Fotowedstrijd 'Water in Oldebroek', t.a.v. J. Smelt, Postbus 2, 8096 ZG Oldebroek. U kunt ook uw digitale foto's sturen naar waterplan@oldebroek.nl. Let op: Niet meer dan 2 inzendingen per persoon.

Prijsvraag
Voor het waterplan dat de gemeente en het waterschap momenteel opstellen, zoeken we nog op zoek een toepasselijke en originele slogan. Een slogan die in één keer weergeeft dat Oldebroek spetterende plannen met water heeft. Stuur uw suggestie vóór 1 juni 2008 naar Sloganwedstrijd 'Water in Oldebroek', t.a.v. J. Smelt, Postbus 2, 8096 ZG Oldebroek of mail naar waterplan@oldebroek.nl . Let op: Niet meer dan 2 inzendingen per persoon.

Prijzen
Voor zowel de fotowedstrijd als de prijsvraag is de hoofdprijs een tweetal kaartjes voor het watermuseum in Arnhem (inclusief lunch in het "Brasserie Aquarium") of een geheel verzorgde middag kanoën in Noordeinde voor 2 personen (beide t.w.v. 50 euro). De plaatsen 2 en 3 krijgen respectievelijk 10 kaartjes of 2 kaartjes voor het zwembad De Veldkamp.

Website
Al deze informatie en nog veel over water kunt u vinden op onze website: www.oldebroek.nl onder het kopje Water (onder menukop `wonen´, `omgeving´, `water´. Hier kunt u onder ander het huidige waterplan vinden. Meer informatie over watergangen en dergelijke kunt u vinden op de website van Waterschap Veluwe: www.veluwe.nl.