Nieuw kraslot maakt eind aan zoektocht naar vakantiecadeaus

20/05/2008 10:00

De Lotto

De constante zoektocht op vakantie naar presentjes voor de tijdelijke kattenverzorger, postsorteerder of tuinman is niet langer nodig. Ook het samenstellen van een reispakketje voor bevriende vakantiegangers is verleden tijd. Met de zomer voor de deur maakt Krasloten een eind aan de zoektocht naar vakantiecadeaus en introduceert deze week Vakantie Krassen: hét geschenk voor thuisblijvers en vakantiegangers, die behoefte hebben aan een dagelijkse portie krasspanning. De hoofdprijs bedraagt E 100.000,-.

Grenzeloos krasplezier voor vakantieganger en thuisblijver

Iedereen kent het wel, op de laatste dag van je vakantie nog snel het centrum induiken om voor familie en vrienden een presentje te vinden. Helpende familieleden en vrienden worden bedankt met een souvenir. En thuisblijvers overhandigen vakantiegangers vlak voor vertrek geregeld een cadeautje ter vermaak voor onderweg. Het vinden van de juiste cadeaus is een hele klus, die niet zelden eindigt in een stressvolle speurtocht. Vakantie Krassen biedt uitkomst. Het nieuwe kraslot, dat geheel in het teken van vakantie staat, biedt thuisblijvers en vakantiegangers grenzeloos krasplezier.

Spanning opbouwen

Vakantie Krassen is een kraslot op A4-formaat met 25 vakjes waarmee de speler langer zoet is dan met een gemiddeld kraslot. Welke prijs de speler wint, is afhankelijk van de icoontjes die onder de kraslaag opdoemen. Tien duikbrillen zijn goed voor E 5.000,-, elf paspoorten staan garant voor E 10.000,- en twaalf vliegtuigjes maken de speler eigenaar van E 100.000,-. Er zijn tien verschillende prijzen te winnen variërend van E 3,- tot E 100.000,- en reischeques t.w.v. E 450,-.

Zomerse variant van Adventkalender

Vakantie Krassen is geïnspireerd op de December Kalender, het bestverkopende lot van Krasloten. Beide krasloten hebben een groot formaat en worden met een speciale cadeau-envelop verkocht. Met Vakantie Krassen biedt Krasloten de speler ook in de zomer dagenlange kraskriebels. Iets waar spelers behoefte aan hebben gezien de verkoopcijfers van December Kalender. Werden er in december 2005 900.000 'Advent'-loten verkocht. In 2007 was dit aantal al gegroeid naar 1,3 miljoen stuks.

Vakantie Krassen is voor E 5,- verkrijgbaar bij de vaste verkoopadressen. Het kraslot wordt tot het einde van de zomer 2008 uitgegeven.





http://www.krasloten.nl