Nieuwe invulling bestuursraad Mazars weerspiegelt strategische keuzes

20/05/2008 10:00

Mazars

Paul Steman en Ton Tuinier zijn met ingang van 26 april toegetreden tot de bestuursraad van Mazars. Hierdoor sluit de samenstelling beter aan op de strategische ambities van Mazars waarin de prioriteit ligt bij een maximale marktgerichtheid.

Mazars onderscheidt drie hoofdmarkten in haar dienstverlening. Achtereenvolgens zijn dit de Owner Managed Business (OMB), de Public Interest Entities (PIE) en Tax. Mazars ziet in deze segmenten nationaal en internationaal de komende jaren groeikansen en om deze kansen optimaal te benutten zijn Paul Steman en Ton Tuinier toegevoegd aan de bestuursraad. Steman is vanuit zijn rol als leider van de Corporate Assurance praktijk verantwoordelijk voor het marktsegment PIE; Tuinier is bestuurlijk verantwoordelijk voor Tax. Jacques Tempelaars was al lid van de bestuursraad en is verantwoordelijk voor OMB. Met deze keuze sluit Mazars aan op de keuzes in de internationale Mazars organisatie, zodat een naadloze internationale samenwerking blijft gewaarborgd. Het geïntegreerde internationale model van onze organisatie is in onze branche uniek en dat uit zich in een excellente service aan internationale organisaties.

Voorzitter Jos van Huut: "Een van de zaken die ons verder uniek maakt is dat we maatwerk dienstverlening zien als een vanzelfsprekendheid. Juist daarom is de nieuwe inrichting van de bestuursraad van belang: deze stelt ons in staat om nog beter te luisteren naar klanten en ons in te leven in (internationale) markten. We zijn ervan overtuigd dat dit zijn vruchten zal afwerpen voor onze klanten."

De bestuursraad is nu als volgt opgebouwd:

Jos van Huut (voorzitter)

Frans Sonneveldt (vice-voorzitter)

Gert Don (operationeel bestuurder)

Paul Steman (PIE)

Jacques Tempelaars (OMB)

Ton Tuinier (TAX)

Over Paul Steman (1965)

Steman is sinds 1988 in dienst bij Mazars en is in 2000 benoemd tot partner. Vanaf 2006 is hij verantwoordelijk voor de Corporate Assurance groep van Mazars. Steman is verantwoordelijk voor vele corporate en internationale controle-opdrachten en heeft ruime ervaring op het gebied van dienstverlening aan grote ondernemingen.

Over Ton Tuinier (1960)

Tuinier is sinds 1981 in dienst bij Mazars en is in 1996 benoemd tot partner. Vanaf 2008 is hij verantwoordelijk voor de nationale en de internationale tax-praktijk van Mazars Nederland. Daarnaast is hij binnen de internationale Mazars-groep verantwoordelijk voor de markt tax. Tuinier is werkzaam als belastingadviseur met specialisatie op het gebeid van internationale corporate fiscale vraagstukken.

Over Mazars

Mazars behoort tot de top zes accountantskantoren in Nederland. De koppeling van een daadkrachtig en breed opererende nationale organisatie aan een internationaal netwerk, maakt van Mazars een markante speler. Mazars onderscheidt zich in de markt door een actieve en inventieve opstelling en een brede dienstverlening zonder daarbij in te boeten aan persoonlijke aandacht voor cliënten en relaties. Mazars bedient cliënten in het midden- en kleinbedrijf en het middensegment, beursgenoteerde ondernemingen alsmede vermogende particulieren.





http://www.mazars.nl

http://www.mazars.nl