Gemeente Aalten


GGD Gelre-IJssel organiseert speciale Middellandse Zee inloopspreekuren

GGD Gelre-IJssel organiseert speciale Middellandse Zee inloopspreekuren voor reizigers naar Turkije, Egypte, Tunesië en Marokko.

P E R S B E R I C H T

Een consult tijdens dit spreekuur kost 5 in plaats van 18 euro. De kosten voor de vaccinaties komen daarbij. Voor deze inloopspreekuren moet men zich vooraf aanmelden (tel:088-443 3333).

Helaas gaan veel mensen nog onbeschermd op reis. Naar Turkije bijvoorbeeld vertrekt ongeveer de helft van de vakantiegangers onbeschermd. Zij kunnen daardoor infectieziekten oplopen, die met vaccinaties en andere voorzorgsmaatregelen voorkomen kunnen worden. Tijdens een bezoek aan het spreekuur van GGD Gelre-IJssel krijgen mensen de vaccinaties toegediend die zijn aanbevolen voor hun reisbestemming. De GGD-verpleegkundige geeft daarnaast persoonlijk gezondheidsadvies, afgestemd op de eigen situatie en de reisbestemming.

Voor overige bestemmingen en de reguliere reizigersspreekuren kunt u online een afspraak maken met het reizigersadvies- en vaccinatiebureau van de GGD: www.ggdgelre-ijssel.nl

De Middellandse Zee inloopspreekuren vinden plaats op de volgende data en locaties:
Deventer : woensdag 4 juni 16.00 tot 20.00 uur, GGD Gelre-IJssel, Schurenstraat 8a
Doetinchem : woensdag 4 juni 16.00 tot 20.00 uur, GGD Gelre-IJssel, Gezellenlaan 10
Apeldoorn: woensdag 11 juni 16.00 tot 20.00 uur, wijkcentrum Bolwerk, Ravelijn 55

Van : Erna de Vries, GGD Gelre-IJssel
Tel. nr. : 088-443 33 69
E-mail : e.devries@ggdgelre-ijssel.nl
Datum : 13 mei 2007

E I N DE P E R S B E R I C H T