Anja Stokkers in dienst bij Twynstra Gudde

20/05/2008 11:51

Twynstra Gudde

Anja Stokkers is sinds 1 maart 20008 in dienst bij Twynstra Gudde Adviseurs en Managers. Hiervoor was zij werkzaam bij huisvestingsorganisaties van de Schiphol Group, Rijksoverheid, Universiteit Utrecht en gemeenten. Zij heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en beheren van bedrijfsvastgoed en maatschappelijk vastgoed.

Bij Twynstra Gudde zal zij zich toeleggen op het werkgebied Corporate Real Estate Management. 'Het fascineert me om een bedrijf of situatie zo goed te leren kennen, dat (bedrijfs)processen uiteengerafeld voor me liggen en wij gezamenlijk kunnen bepalen wat de meest effectieve manier is om deze processen te ondersteunen. Zo'n analyse is gebaseerd op de visie en het toekomstbeeld van de organisatie en wordt ondersteund door bedrijfseconomi-sche analyses. Bij het behalen van resultaten verbind ik mijn eigen kennis en ervaring graag met die van de opdrachtgever', aldus Anja Stokkers.

Twynstra Gudde is een onafhankelijk Nederlands organisatie-adviesbureau dat al gedurende 40 jaar resultaatgericht adviseert en managementfuncties vervult. Kerncompetenties van Twynstra Gudde zijn project- en programmamanagement, veranderkunde en organisatiekunde.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.twynstragudde.nl/




Twynstra Gudde