Speurders.nl introduceert de "Speurders Spotter"

20/05/2008 12:12

Speurders.nl

PERSBERICHT

Amsterdam, 20 mei 2008

Speurders.nl introduceert de "Speurders Spotter"

Handige zoekhulp vindt automatisch de gewenste advertenties

Met de lancering van de "Speurders Spotter" is het niet meer noodzakelijk om zelf actief advertenties te doorzoeken naar die ene kanariegele racefiets of dat ene kaartje voor dat topconcert op Speurders.nl. Met deze handige zoekassistent is het een kwestie van achterover leunen en wachten tot de gewenste advertenties op het beeldscherm verschijnen.

De "Speurders Spotter" is een erg handig middel om zoekopdrachten op te geven en live te volgen. Elke keer als er een nieuwe advertentie wordt geplaatst op Speurders.nl, die voldoet aan de opgegeven zoekopdracht, verschijnt er een melding op de computer, waardoor er nooit meer een advertentie kan worden gemist.

"Ons primaire doel is uiteraard om vraag en aanbod zo snel mogelijk bij elkaar te brengen. De "Speurders Spotter" is een van onze hulpmiddelen die onze gebruikers in staat stelt om snel te kunnen handelen. Het is niet zo dat alleen de zoekende partij op zijn wenken wordt bediend. Voor de verkoper is het ook een extra mogelijkheid om onder de aandacht te komen van daadwerkelijk geinteresseerden", aldus Leon Kramer directeur Speurders.nl

De "Speurders Spotter" is heel eenvoudig in gebruik en is gratis te downloaden via Speurders.nl.

Over Speurders.nl

Speurders.nl is onderdeel van Telegraaf Media Nederland. Telegraaf Media Nederland heeft meer dan 100 sites actief in Nederland. Speurders maakt al sinds 1922 adverteren voor iedereen mogelijk, als rubrieksadvertenties in de De Telegraaf. De online variant Speurders.nl is in augustus 2004 gestart en richt zich op het gratis online bij elkaar brengen van vraag- en aanbod van zowel particulieren als bedrijven. Hierbij gaat het niet alleen om tweedehands artikelen, maar ook om diensten en nieuwe producten. In december 2005 riep online onderzoeksbureau Multiscope Speurders.nl uit tot de beste Nederlandse site-introductie ooit. Gemiddeld worden er zo'n 1 miljoen gratis advertenties per maand ingebracht. Dit komt neer op ca. 35.000 advertenties per dag. Speurders.nl streeft ernaar toonaangevend te zijn in de branche op het gebied van veiligheid en gebruikersgemak.





http://www.speurders.nl