Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Inhoud pagina: Nominaties BZK ICT Aanbesteding Award 2008

19 mei 2008

De drie genomineerden voor de BZK ICT Aanbesteding Award 2008 zijn: OT 2006, de Tweede Kamer en DSV Rotterdam. In totaal waren er acht inzendingen.

De BZK ICT Aanbesteding Award is de prijs voor de beste Europese aanbesteding door een overheidsinstelling op het gebied van ICT. De award stimuleert dat de overheid en bedrijfsleven gezamenlijk werken aan (innovatieve) ICT oplossingen, die breed inzetbaar zijn binnen de overheid.

Genomineerden OT 2006 betreft een nieuw raamcontract voor telefonie, data en netwerken. Het uitgangspunt is zorgdragen voor een goede portfolio van telecommunicatiediensten voor de overheid, dat zowel bij aanvang als gedurende de looptijd marktconform is in technische en financiële zin.

Het project Kamer in Beeld betreft levering van videofaciliteiten in de commissiezalen van de TK. Doel van de aanbesteding was om binnen een beperkt budget een betere ontsluiting te bieden van de discussies in de commissiezalen van de TK.

Het project Monitoring Rotterdam heeft betrekking op het leveren, installeren en beheren van een systeem voor het meten van reistijden en het ontsluiten van die informatie voor een periode van zeven jaar.

Jury
In de jury zitten: Philippe Raets, pSG Ministerie van BZK (Voorzitter), Siep Eilander, CPO Directeur Inkoop Rijk, Sylvia Roelofs, Algemeen Directeur ICT~Office en Eric de Greef, Bedrijfsjurist bij Getronics Pink Roccade. Naar boven

---

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties